• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Likör / sprit

Hemgjorda likörer, ofta kallade cordials i USA, sänder dina smaklökar till himmelen och är ett populärt botemedel mot förkylning. Framställningen av dessa likörer och spritdrycker kräver rätt verktyg och miljö. Därför erbjuder vi nödvändiga tillbehör för att tillverka och förvara dina skapelser. Upptäck vackra karaffer, dekanterare och fickflaskor, tillsammans med praktiska burkar, flaskor, kapsyler och etiketter – allt till överkomliga priser. Utforska vårt fullständiga sortiment i denna Liqueurs / spirits kategori!

En ljuvlig likör njuts bäst när den hälls från en elegant dekanterare. För dem som uppskattar enkelhet är Aroniówka (Aronia likörflaska) karaffen med lock, tillgänglig till ett särskilt pris, precis rätt för dig. Vi visar också dekorativa karaffer gjorda av tjockt, kristalliknande glas och den utsökta liköruppsättningen bestående av en 900 ml karaff och 4 glas - en perfekt presentidé! Missa inte våra glasfat dekanterare med kranar, tillgängliga i olika storlekar och färger. Sådana dekorativa föremål kommer säkert att imponera på dina gäster. Men det är inte allt! Vi har även den klassiska likörflaskuppsättningen med korkar, perfekt för att bevara likörer, viner och söta spritdrycker, samt överlägsna burkar för att tillverka hemgjorda likörer. Överväg att lägga till våra eleganta, självhäftande liköretiketter, tillgängliga i paket om 30, för att märka dina skapelser med namn och produktionsdatum. Dyk in i vår Liqueurs / spirits samling för att se allt vi har att erbjuda!

Beställ det nödvändiga för likörtillverkning från vår butik. Vi lovar överkomliga priser och snabb, kostnadseffektiv leverans. Håll dig uppdaterad med våra specialerbjudanden och njut av rabatter för våra lojala kunder. Låt oss förbättra din hobby, så att den ger ännu mer glädje och tillfredsställelse!

13.65 kr
42.71 kr
52.41 kr
58.88 kr
62.94 kr
68.24 kr
88.24 kr
91.50 kr
149.29 kr
161.47 kr
210.71 kr