• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Likőrök / szeszes italok

Házi készítésű likőrök, amelyeket az USA-ban gyakran cordialsként emlegetnek, az egekbe emelik az ízlelőbimbóidat és népszerű orvosság a közönséges megfázás ellen. Ezen likőrök és szeszesitalok készítése megfelelő eszközöket és környezetet igényel. Ezért kínálunk alapvető kiegészítőket a készítményeinek elkészítéséhez és tárolásához. Fedezze fel gyönyörű karafokat, dekantálókat és zsebflaskákat, valamint praktikus üvegeket, palackokat, kupakokat és címkéket – mindezt megfizethető áron. Tekintse meg teljes választékunkat ebben a Liqueurs / spirits kategóriában!

Egy finom likőr akkor az igazi, ha egy elegáns dekantálóból öntik. Azok számára, akik az egyszerűséget értékelik, az Aroniówka (Aronia likőr palack) karaffa fedéllel, különleges áron kapható, pontosan önnek való. Bemutatjuk a díszes karafokat, amelyek vastag, kristályhoz hasonló üvegből készülnek, és az exkluzív Likőr készletet, amely egy 900 ml-es karaffot és 4 poharat tartalmaz - tökéletes ajándékötlet! Ne hagyja ki üvegtartályos dekantálónkat csapokkal, különböző méretekben és színekben kapható. Ilyen díszes darabokkal biztosan lenyűgözi vendégeit. De ez még nem minden! Bemutatjuk a klasszikus Likőr palack készletet dugókkal, amely tökéletes a likőrök, borok és édes szeszesitalok tárolására, valamint kiváló minőségű üvegeket a házi készítésű likőrök elkészítéséhez. Fontolja meg elegáns, öntapadós Likőr címkéink hozzáadását, amelyek 30-as csomagokban kaphatók, hogy készítményeit nevekkel és gyártási dátumokkal jelölje. Merüljön el a Liqueurs / spirits kollekciónkban, és lássa meg, mit kínálunk!

Rendelje meg a likőr készítéséhez szükséges alapvető eszközöket üzletünkből. Megfizethető árakat és gyors, költséghatékony szállítást ígérünk. Maradjon naprakész különleges ajánlatainkkal, és élvezze hűséges vásárlóinknak járó kedvezményeinket. Engedje meg, hogy hobbiját még örömtelibbé és kielégítőbbé tegyük!