• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Likeuren / sterke drank

Zelfgemaakte likeuren, in de VS vaak cordials genoemd, sturen je smaakpapillen naar de hemel en zijn een populair middel tegen verkoudheid. Het maken van deze likeuren en sterke dranken vereist de juiste gereedschappen en omgeving. Daarom bieden we essentiële accessoires aan voor het maken en bewaren van uw creaties. Ontdek prachtige karaffen, decanteerflessen en heupflessen, samen met praktische potten, flessen, doppen en etiketten - allemaal tegen betaalbare prijzen. Bekijk ons volledige assortiment in deze Liqueurs / spirits categorie!

Een heerlijke likeur smaakt het beste wanneer geschonken uit een elegante decanteerfles. Voor degenen die eenvoud waarderen, is de Aroniówka (Vogelbes likeurfles) karaf met een dop, verkrijgbaar tegen een speciale prijs, precies wat u zoekt. We tonen ook sierlijke karaffen gemaakt van dik, kristalachtig glas en de verfijnde Likeur set bestaande uit een 900 ml karaf en 4 glazen - een perfect cadeau-idee! Mis onze glazen vat decanteerflessen met tapkranen niet, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dergelijke decoratieve stukken zullen zeker indruk maken op uw gasten. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook de klassieke Likeurfles set met kurken aan, perfect voor het bewaren van likeuren, wijnen en zoete sterke dranken, evenals superieure potten voor het maken van zelfgemaakte likeuren. Overweeg onze elegante Likeur zelfklevende etiketten, verkrijgbaar in verpakkingen van 30, toe te voegen om uw creaties te labelen met namen en productiedata. Duik in onze Liqueurs / spirits collectie om alles te zien wat we te bieden hebben!

Bestel de essentiële benodigdheden voor het maken van likeur uit onze winkel. We beloven betaalbare prijzen en snelle, kosteneffectieve levering. Blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen en geniet van kortingen voor onze trouwe klanten. Laat ons uw hobby verrijken, zodat het nog meer vreugde en voldoening brengt!

1.16
3.63
4.46
5.01
5.35
5.80
6.00
7.50
9.86
11.12
12.69
13.73
17.91