Liqueurs / semangat

Liku buatan sendiri, kadang-kadang disebut sebagai cordial di Amerika Syarikat, dan semangat menghantar citarasa anda ke syurga dan merupakan penyembuhan terbaik untuk selesma biasa. Alkohol buatan rumah memerlukan penetapan yang sesuai dan oleh itu kami menawarkan aksesori berguna untuk membuat dan menyimpan minuman keras. Anda akan mendapati carafes, decanters dan flasks yang indah, balang praktikal, serta botol, topi dan label dengan harga yang berpatutan di kedai kami. Anda boleh mencari semua pilihan ini di jabatan ini!

Rasa citarasa yang lazat lebih baik dihidangkan dari penumbuk elegan. Jika anda lebih suka bentuk mudah, Aroniówka - (Botol minuman keras Chokeberry) - botol dengan topi, yang terdapat di kedai kami pada harga istimewa, harus merayu kepada anda. Kami juga menawarkan cara-cara hiasan yang diperbuat daripada kaca kristal yang tebal, sama seperti kristal dan set Liqueur anggun dari botol 900-ml dan 4 gelas, idea hadiah yang ideal! Lihat kaca penentu kaca kami dengan paip, tersedia dalam pelbagai saiz dan warna. Bekas hiasan ini akan menggembirakan semua tetamu anda. Ini adalah tidak semua - anda juga akan mendapat botol Liqueur klasik yang ditetapkan dengan corks, sesuai untuk menyimpan minuman keras, wain dan semangat manis, dan balang yang sangat baik untuk membuat minuman keras buatan di kedai kami. Kami fikir anda mungkin juga memerlukan label pelekat Liqueur yang cantik, yang boleh didapati dalam pek 30 keping, di mana anda boleh menulis nama dan tarikh pengeluaran pengeluaran anda. Lihat sahaja apa yang telah kami sediakan untuk anda!

Aksesori dan perkakas pesanan yang diperlukan untuk pembuatan minuman keras di kedai kami. Kami menjamin harga yang berpatutan dan penghantaran segera yang murah. Tinggal untuk tawaran istimewa kami dan jimat dengan diskaun untuk pelanggan tetap kami. Hobi anda akan membawa anda lebih banyak kegembiraan dan kepuasan dengan sedikit bantuan daripada kami!