Ликери / жестока пића

Домаћи ликери, који се у САД-у понекад називају и срдачним алкохолним пићима, ваше делове укуса шаљу на небо и најбољи су лек за прехладе. Домаћи алкохол треба одговарајуће подешавање и зато нудимо корисне додатке за прављење и чување ликера. У нашој продавници ћете пронаћи прекрасне кафанице, судове и тиквице, практичне тегле, као и боце, чепове и етикете по повољним цијенама. Цео овај избор можете пронаћи у овом одељењу!

Укусни ликер још је боље послужен са елегантног столњака. Ако више волите једноставне облике, Арониовка - (боца ликера од Цхокеберри) - караф са капицом, доступан у нашој трговини по посебној цени, требало би да вам се свиди. Нудимо и украсне карафоне направљене од дебелог стакла попут кристалног стакла и грациозни сет ликера од кафана од 900 мл и 4 чаше, што је идеална идеја за поклон! Погледајте наше стаклене посуде са бачвама са славинама, доступне у различитим величинама и бојама. Овај украсни контејнер одушевит ће све ваше госте. То далеко није све - добит ћете и класични сет ликера од плута са чепима, идеалан за чување ликера, вина и слатких алкохолних пића, као и одличне стакленке за прављење домаћих ликера у нашој продавници. Мислимо да ће вам можда требати и прилично лепеће самољепљиве етикете, доступне у паковањима од 30 комада, на којима ћете моћи уписати назив и датум производње својих производа. Погледајте само шта смо вам припремили!

Наручите додатке и прибор који је потребан за прављење ликера у нашој трговини. Гарантујемо повољне цене и јефтину, тренутну доставу. Пратите наше посебне понуде и уштедите уз попусте за наше сталне купце. Ваш хоби ће вам донети још већу радост и задовољство уз мало помоћи од нас!

2,388.00 din