Liker / žestoko piće

Domaći likeri, koji se u SAD-u ponekad nazivaju i srdačno piće, vaše okusne pupoljke šalju u nebo i najbolji su lijek protiv prehlade. Domaći alkohol treba odgovarajuće okruženje i zato nudimo korisne dodatke za izradu i spremanje likera. U našoj trgovini ćete pronaći prekrasne kafanice, dekanice i tikvice, praktične staklenke, kao i boce, čepove i etikete po povoljnim cijenama. Cijeli izbor možete pronaći u ovom odjelu!

Ukusni liker još je bolje poslužen s elegantnog stolnjaka. Ako više volite jednostavne oblike, Aronaówka - (boca likera od Chokeberry) - karafa s čepom, dostupna u našoj trgovini po posebnoj cijeni, trebala bi vam se svidjeti. Također nudimo ukrasne karafone napravljene od debelog stakla poput kristala i graciozni Liker set 900-ml karafe i 4 čaše, idealna ideja za poklon! Pogledajte naše staklene bačve sa stolicama s slavinama, dostupnim u različitim veličinama i bojama. Ovaj ukrasni spremnik oduševit će sve vaše goste. To daleko nije sve - dobit ćete i klasični set likera od pluta s čepima, idealan za spremanje likera, vina i slatkih alkoholnih pića, te izvrsne staklenke za izradu domaćih likera u našoj trgovini. Mislimo da će vam možda trebati i lijepe samoljepljive etikete Lique, dostupne u pakiranjima od 30 komada, na kojima možete napisati naziv i datum proizvodnje svojih proizvoda. Pogledajte samo što smo za vas pripremili!

Naručite pribor i pribor potreban za izradu likera u našoj trgovini. Jamčimo pristupačne cijene i jeftinu, trenutnu dostavu. Pratite naše posebne ponude i štedite sa popustima za naše stalne kupce. Vaš hobi će vam donijeti još više radosti i zadovoljstva uz malu pomoć nas!

49.61 kn
77.86 kn
-36%
92.69 kn 144.55 kn