• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Likeri / žestoka pića

Domaći likeri, često nazivani cordials u SAD-u, šalju vaše okusne pupoljke ravno u raj i popularni su lijek za prehladu. Izrada ovih likera i destilata zahtijeva odgovarajuće alate i okolinu. Zato nudimo osnovne pribore za izradu i skladištenje vaših kreacija. Otkrijte prekrasne karafine, dekantere i bočice za rakiju, zajedno s praktičnim staklenkama, bocama, čepovima i etiketama – sve po pristupačnim cijenama. Istražite našu kompletnu ponudu u kategoriji Liqueurs / spirits!

Ukusni liker najbolje se uživa kada se sipa iz elegantnog dekantera. Za one koji cijene jednostavnost, karafina Aroniówka (boca likera od aronije) s čepom, dostupna po posebnoj cijeni, je upravo za vas. Također predstavljamo ukrasne karafine od debelog, kristalnog stakla i ekskluzivni set za liker koji se sastoji od karafine od 900 ml i 4 čaše - savršena ideja za poklon! Ne propustite naše staklene dekantere u obliku bačve s pipama, dostupne u raznim veličinama i bojama. Takvi dekorativni komadi sigurno će oduševiti vaše goste. Ali to nije sve! Također nudimo klasični set boca za liker s čepovima, idealan za čuvanje likera, vina i slatkih destilata, kao i vrhunske staklenke za izradu domaćih likera. Razmislite o dodavanju naših elegantnih samoljepljivih etiketa za liker, dostupnih u pakiranjima od 30 komada, da označite vaše kreacije s imenima i datumima proizvodnje. Zaronite u našu kolekciju Liqueurs / spirits da biste vidjeli sve što nudimo!

Naručite osnovne potrepštine za izradu likera iz naše trgovine. Obećavamo pristupačne cijene i brzu, ekonomičnu dostavu. Ostanite ažurirani s našim posebnim ponudama i uživajte u popustima za naše vjerne kupce. Dopustite da vaš hobi postane još užitniji i zadovoljavajući!

1.16
5.01
6.00
12.69
17.91