• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Pospeševalci rasti rastlin in donosa

Pospeševalci rasti rastlin in donosa spadajo med najpomembnejše znanstvene dosežke sodobnega kmetijstva. Ti proizvodi krepijo rastline, oslabljene zaradi neugodnih pogojev gojenja, izboljšujejo njihovo trdnost in moč, poleg tega pa neposredno povečujejo donosnost: število proizvedenih cvetov, količino sadja in zelene mase. Naša spletna vrtna trgovina vam omogoča, da izbirate med široko paleto najboljših razpoložljivih ojačevalcev rasti in donosa!

Med številnimi drugimi izdelki ponujamo aditive, bogate z mikrohranili, ki jih redko najdemo v naravi (npr. Titan), izdelke, ki vsebujejo seve koristnih bakterij, ki vam pomagajo znebiti škodljivih patogenov v tleh in povečajo vitalnost rastlin, regeneratorje, ki spodbujajo ranjene korenine in celo veličastne snovi, ki privabljajo žuželke, ki oprašujejo!

Priporočamo izdelke, ki so med profesionalnimi vrtnarji priljubljeni in jih zelo cenijo, kot so Asahi SL - izdelek za povečanje moči in povečanje donosa za sadje, zelenjavo in industrijske rastline, Tytanit - odlična rešitev za povečanje donosa paradižnika, paprike, jagod, ribeza, češnje in številne druge rastline ter grevitax, ki spodbuja rast in povečuje količino zelene mase. Odličen Gootov regenerator za korenine, Superplon K za šibke rastline, odporne proti boleznim, Guard H v dveh različicah, za sadje in zelenjavo ter Biopolin in Wabicol, ki bosta privabila čebele v vaše rastlinjake in zelenjavne postelje, vse lahko najdete v naši ponudbi.

Zgoraj omenjene in številne druge odlične, preverjene in preizkušene ojačevalce, dodatke in gnojila lahko kupite pri zelo cenjenih proizvajalcih (Agrecol, Sumin, Target) po dostopnih cenah v naši vrtnarski trgovini. Dobro izkoristite pospeševalce rasti in pridelka, da boste lahko obirali lepo oblikovano, sladko sadje in kakovostno zelenjavo tudi v manj ugodnih letnih časih. Vabimo vas na ogled!

-10%
4.01 4.45
Promocija se konča
-10%
4.01 4.46
Promocija se konča
-10%
6.08 6.75
Promocija se konča
-10%
7.39 8.21
Promocija se konča
-10%
7.58 8.43
Promocija se konča
-10%
7.72 8.58
Promocija se konča
-10%
9.19 10.21
Promocija se konča
-10%
9.58 10.64
Promocija se konča
-10%
9.67 10.75
Promocija se konča
-10%
13.95 15.50
Promocija se konča