• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Növekedést és Hozamot Fokozó Készítmények

A növények növekedését és hozamfokozókat a modern mezőgazdaságban elért legfontosabb tudományos eredmények közé sorolhatjuk. Ezek a termékek megerősítik a kedvezőtlen termesztési körülmények miatt gyengült növényeket, javítják ellenálló képességüket és vitalitásukat, valamint közvetlenül növelik a terméshozamukat, növelik a virágok, gyümölcsök és a zöld tömeg mennyiségét. Online kertészeti üzletünk széles választékban kínálja a legjobb növekedés- és hozamfokozókat!

Kínálunk olyan termékeket is, amelyek olyan mikroelemeket tartalmaznak, amelyek ritkán fordulnak elő a természetben (például titán), olyan termékeket, amelyek jótékony baktériumtörzseket tartalmaznak, amelyek harcolnak a káros talajkórokozókkal és növelik a növények vitalitását, regenerátorokat, amelyek serkentik a sérült gyökerek növekedését, és olyan anyagokat, amelyek vonzzák a beporzó rovarokat.

Ajánljuk olyan termékeket is, amelyeket a szakmai kertészek kedvelnek és nagyra értékelnek, például az Asahi SL-t - egy növények vitalitását és hozamát fokozó terméket gyümölcs, zöldség és ipari növények számára; a Tytanit - kiváló megoldás paradicsomok, paprikák, eper, ribizli, cseresznye és más növények terméshozamának növelésére; és a Grevitax, amely serkenti a növekedést és növeli a zöld tömeg mennyiségét. Választékunk tartalmazza a kiváló Root Regenerátort a Goteo-tól, a gyengébb, legyengült növények számára készült Superplon K-t, a betegségállóság fokozó Guard H-t két változatban gyümölcs és zöldség számára, valamint a Biopolin és Wabicol-t, amelyek vonzzák a méheket üvegházadba és zöldségágyásodhoz.

Az említett és sok más kiváló, bevált és tesztelt növekedés- és hozamfokozót, adalékanyagot és trágyát kínálunk elismert gyártóktól (Agrecol, Sumin, Target) kedvező áron kertészeti üzletünkben. Használja a növekedés- és hozamfokozókat, hogy biztosítsa a szépen formált, édes gyümölcsöt és magas minőségű zöldségeket akár kedvezőtlen időszakokban is. Szeretettel várjuk vásárlásra!