• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Növénynövekedés és termésnövelők

A növénytermesztés és a termésnövelők a modern mezőgazdaság legfontosabb tudományos eredményei közé tartoznak. Ezek a termékek megerősítik a kedvezőtlen termesztési körülmények által legyengített növényeket, javítják állóképességüket és erőteljességüket, valamint közvetlenül növelik a terméshozamot: a megtermett virágzások számát, a gyümölcs és a zöld tömegmennyiséget. Online kerti boltunk lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló legjobb növekedési és hozamfokozók széles választékából választhasson!

Kínálunk sok egyéb termék mellett olyan természetes tápanyagokban gazdag adalékanyagokat (pl. Titán), olyan hasznos baktériumtörzseket tartalmazó termékeket, amelyek segítenek megszabadulni a talaj káros kórokozóitól és növelik a növények vitalitását, regenerátorokat, amelyek stimulálják a sérült gyökerek növekedését, sőt a csodálatos anyagok, amelyek vonzzák a beporzó rovarokat!

Javasoljuk a profi kertészek körében népszerű és nagyra becsült termékeket, mint például az Asahi SL - erőnövekedést növelő és termésnövelő termék gyümölcs-, zöldség- és ipari növények számára, a Tytanit - remek megoldás paradicsom, kaliforniai paprika, eper, ribizli, cseresznye és sok más növény, valamint a Grevitax, amely serkenti a növekedést és növeli a zöld tömegmennyiséget. Kiváló gyökérregenerátor a Goteo-tól, a Superplon K a gyenge, kihajtott növények számára, a betegségekkel szembeni ellenálló képességet fokozó Guard H két változatban, gyümölcsök és zöldségek, valamint a Biopolin és Wabicol számára, amelyek vonzza a méheket az üvegházba és a zöldségágyakba, mind megtalálható kínálatunkban.

A fent említett és sok más kiváló, bevált és bevált erősítőt, adalékot és műtrágyát megvásárolhatja a nagy tekintélyű gyártóktól (Agrecol, Sumin, Target) megfizethető áron kertészeti üzletünkben. Használja ki jól a növekedést és a hozamfokozókat annak érdekében, hogy a szép alakú, édes gyümölcsöket és a kiváló minőségű zöldségeket még kevésbé kedvező évszakokban is betakarítsa. Meghívunk egy bevásárló körútra!