• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Pojačivači rasta biljaka i prinosa

Pojačivači rasta i prinosa spadaju u najvažnija znanstvena dostignuća moderne poljoprivrede. Ovi proizvodi jačaju biljke oslabljene nepovoljnim uvjetima uzgoja, poboljšavaju njihovu čvrstinu i energičnost, kao i izravno povećavaju rodni potencijal: broj proizvedenih cvjetova, volumen voća i zelene mase. Naša internetska vrtna trgovina omogućuje vam odabir između velikog broja najboljih dostupnih pojačivača rasta i prinosa!

Među mnogim drugim proizvodima nudimo aditive bogate mikroelementima koji se rijetko nalaze u prirodi (npr. Titan), proizvode koji sadrže sojeve korisnih bakterija koji vam pomažu riješiti se štetnih patogena u tlu i povećavaju vitalnost biljaka, regeneratore koji potiču rast ozlijeđenih korijena, pa čak i veličanstvene tvari koje privlače insekte oprašivače!

Preporučujemo proizvode popularne među profesionalcima i visoko cijenjenim profesionalnim vrtlarima, kao što su Asahi SL - proizvod za povećanje snage i prinosa za voće, povrće i industrijsko bilje, Tytanit - izvrsno rješenje za povećanje prinosa rajčice, paprike, jagoda, ribiza, trešnje i mnoge druge biljke te Grevitax koji potiče rast i povećava volumen zelene mase. Izvrsni regenerator korijena iz tvrtke Goteo, Superplon K za slabe biljke, rastvor koji štiti od bolesti, Guard H u dvije verzije, za voće i povrće, kao i Biopolin i Wabicol koji će privući pčele na vaše staklenike i povrće, sve se mogu naći u našoj ponudi.

Gore spomenute i mnoge druge izvrsne, provjerene i provjerene pojačivače, aditive i gnojiva možete kupiti od vrlo cijenjenih proizvođača (Agrecol, Sumin, Target) po pristupačnim cijenama u našoj vrtnoj trgovini. Dobro iskoristite pojačivače rasta i prinosa kako biste ubrali lijepo oblikovano slatko voće i povrće visoke kvalitete čak i u nepovoljnija godišnja doba. Pozivamo vas na shopping obilazak!

Asahi SL - pojačivač rasta i prinosa - Sumin® - 10 ml - -10%
31.41 kn 34.90 kn
Asahi SL - pojačivač rasta i prinosa - Sumin® - 50 ml - -10%
72.04 kn 80.04 kn
Krzemix - pojačivač rasta - Najbolji - 250 ml - -10%
85.43 kn 94.92 kn
Asahi SL - pojačivač rasta i prinosa - Sumin® - 100 ml - -10%
109.43 kn 121.59 kn