• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Creșterea plantelor și îmbunătățirea randamentului

Creșterea plantelor și amelioratorii randamentului aparțin celor mai importante realizări științifice ale agriculturii moderne. Aceste produse întăresc plantele slăbite de condițiile de cultivare nefavorabile, le îmbunătățesc rezistența și vigoarea, precum și sporesc în mod direct potențialul de producere a recoltei: numărul de flori produse, volumul de fructe și masa verde. Magazinul nostru online de grădină vă permite să alegeți dintr-o mare varietate dintre cei mai buni potențiali de creștere și randament disponibili!

Oferim, printre multe alte produse, aditivi bogați în micronutrienți rar găsiți în mod natural (de exemplu titan), produse care conțin tulpini de bacterii utile care vă ajută să scăpați de agenții patogeni nocivi ai solului și să creșteți vitalitatea plantelor, regeneratori care stimulează rădăcinile rănite să crească și chiar substanțele magnifice care atrag insectele polenizatoare!

Vă recomandăm produse populare și foarte apreciate de grădinarii profesioniști, cum ar fi Asahi SL - produs care crește vigoarea și crește randamentul pentru fructe, legume și plante industriale, Tytanit - o soluție excelentă pentru creșterea randamentului de roșii, ardei grași, căpșuni, coacăze, cireșe și multe alte plante și Grevitax care stimulează creșterea și mărește volumul de masă verde. Un excelent regenerator de rădăcini de la Goteo, Superplon K pentru plante slabe, îndepărtate, rezistența la boli crescând Guard H în două versiuni, pentru fructe și legume, precum și Biopolin și Wabicol care vor atrage albinele în paturile de seră și legume, toate pot fi găsite în oferta noastră.

Puteți achiziționa amelioratorii, aditivii și îngrășămintele excelente, dovedite și testate, menționate mai sus, de la producătorii foarte considerați (Agrecol, Sumin, Target) la prețuri accesibile la magazinul nostru de grădină. Folosiți bine creșterea și creșterea randamentului, pentru a recolta fructe dulci și frumos în formă și legume de înaltă calitate chiar și în anotimpuri mai puțin favorabile. Vă invităm la un tur de cumpărături!

Asahi SL - amplificator de creștere și randament - Sumin® - 10 ml - -10%
24.89 leu 27.65 leu
Promoția se încheie
Biopolin - atrage albinele și alte insecte polenizatoare - Sumin® - 10 ml - -10%
26.00 leu 28.89 leu
Promoția se încheie
Improver + - rapel de creștere pentru toate tipurile de plante - BIOPON® - 20 ml - -10%
42.00 leu 46.67 leu
Promoția se încheie
Multiroots - îngrășământ cu gel eficient pentru dezvoltarea rădăcinilor - Sumă - 100 ml - -10%
48.60 leu 54.00 leu
Promoția se încheie
Urzică - stimulator de creștere a fructelor, legumelor și florilor - Substral® - 1 l - -10%
52.00 leu 57.78 leu
Promoția se încheie
Asahi SL - amplificator de creștere și randament - Sumin® - 50 ml - -10%
56.00 leu 62.22 leu
Promoția se încheie
Asahi SL - amplificator de creștere și randament - Sumin® - 100 ml - -10%
85.56 leu 95.06 leu
Promoția se încheie