• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Creșterea plantelor și îmbunătățirea randamentului

Stimulatorii de creștere a plantelor și cei care măresc randamentul se numără printre cele mai semnificative realizări științifice din agricultura modernă. Aceste produse întăresc plantele slăbite de condițiile nefavorabile de cultivare, îmbunătățesc rezistența și vigurozitatea lor și cresc direct potențialul lor de producție: crescând numărul de flori, fructe și volumul masei verzi. Magazinul nostru online de grădină oferă o gamă variată de cei mai buni stimulatori de creștere și cei care măresc randamentul disponibili!

Oferim o serie de produse, inclusiv aditivi bogați în micronutrienți rar întâlniți în natură (de exemplu, titan), produse care conțin tulpini bacteriene benefice care combat agenții patogeni dăunători din sol și cresc vitalitatea plantelor, regeneratori care stimulează creșterea rădăcinilor deteriorate și substanțe care atrag insectele polenizatoare.

Recomandăm produsele preferate și foarte apreciate de grădinarii profesioniști, cum ar fi Asahi SL - un stimulator de vigurozitate și randament pentru fructe, legume și plante industriale; Tytanit - o soluție excelentă pentru creșterea randamentului la roșii, ardei, căpșuni, coacăze, cireșe și altele; și Grevitax, care stimulează creșterea și mărește volumul masei verzi. Selecția noastră include, de asemenea, excepționalul Regenerator de Rădăcini de la Goteo, Superplon K pentru plante slabe și subdezvoltate, stimulatorul de rezistență la boli Guard H în două versiuni pentru fructe și legume, și Biopolin și Wabicol pentru a atrage albinele în sera și paturile de legume.

Puteți găsi stimulatorii și aditivii menționați și multe altele de calitate, testate și recomandate de producători renumiți (Agrecol, Sumin, Target) la prețuri accesibile în magazinul nostru de grădină. Utilizați stimulatorii de creștere și cei care măresc randamentul pentru a vă asigura că obțineți fructe bine formate și legume de înaltă calitate chiar și în sezoanele mai puțin favorabile. Vă invităm să faceți cumpărături cu noi!