Plantevekst og avlinger

Plantevekst og avlingsforbedringer tilhører de viktigste vitenskapelige prestasjonene i det moderne landbruket. Disse produktene styrker planter svekket av ugunstige dyrkingsforhold, forbedrer deres stabilitet og kraft, samt forbedrer avlingens potensiale direkte: antall produserte blomster, frukt og grønt massevolum. Vår online hagebutikk lar deg velge mellom et bredt utvalg av de beste tilgjengelige vekst- og avkastningsforbedringene!

Vi tilbyr blant mange andre produkter tilsetningsstoffer rik på mikronæringsstoffer som sjelden finnes naturlig (f.eks. Titan), produkter som inneholder stammer av nyttige bakterier som hjelper deg med å bli kvitt de skadelige jordpatogenene og øker vitaliteten til planter, regeneratorer som stimulerer skadede røtter til å vokse og til og med de fantastiske stoffene som tiltrekker pollinerende insekter!

Vi anbefaler produkter som er populære blant og høyt ansett av profesjonelle gartnere, for eksempel Asahi SL - kraftig økende og avkastningsfremmende produkt for frukt, grønnsaker og industrianlegg, Tytanit - en flott løsning for utbytteøkning av tomater, paprika, jordbær, rips, kirsebær og mange andre planter og Grevitax som stimulerer vekst og forbedrer grønt massevolum. En utmerket rotregenerator fra Goteo, Superplon K for svake, pining væk planter, sykdomsresistens øker Guard H i to versjoner, for frukt og grønnsaker, samt Biopolin og Wabicol som vil tiltrekke bier til drivhuset og grønnsaksbedene dine, kan alle bli funnet i vårt tilbud.

Du kan kjøpe de ovennevnte og mange andre gode, velprøvde og testede forsterkere, tilsetningsstoffer og gjødsel fra de høyt ansette produsentene (Agrecol, Sumin, Target) til rimelige priser i vår hagebutikk. Benytt deg av vekst- og avlingsforsterkere for å høste pent formet, søt frukt og grønnsaker av høy kvalitet, selv i mindre gunstige årstider. Vi inviterer deg til en shoppingtur!

Det er ingen produkter i denne seksjonen