• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Kasvien kasvu ja satoa parantavat aineet

Kasvien kasvu ja satoa parantavat aineet kuuluvat modernin maatalouden tärkeimpiin tieteellisiin saavutuksiin. Nämä tuotteet vahvistavat epäsuotuisien viljelyolosuhteiden heikentämiä kasveja, parantavat niiden tukevuutta ja elinvoimaa sekä lisäävät suoraan sadon mahdollisuuksia: tuotettujen kukintojen lukumäärää, hedelmien ja vihreän massan määrää. Puutarhakaupassamme voit valita laajasta valikoimasta parhaita saatavilla olevia kasvun ja tuoton parantajia!

Tarjoamme monien muiden tuotteiden lisäksi runsaasti mikroravinteita, joita on harvoin luonnossa (esim. Titaani), tuotteita, jotka sisältävät hyödyllisten bakteerikantojen, jotka auttavat sinua pääsemään eroon haitallisista maaperän patogeeneistä ja lisäävät kasvien elinvoimaa, regeneroivia aineita, jotka stimuloivat loukkaantuneita juuria kasvamaan ja jopa upeat aineet, jotka houkuttelevat pölyttäviä hyönteisiä!

Suosittelemme ammattimaisten puutarhureiden suosittuja ja arvostamia tuotteita, kuten Asahi SL - voimaa lisäävä ja tuottavuutta parantava tuote hedelmille, vihanneksille ja teollisuuskasveille, Tytanit - loistava ratkaisu tomaattien, paprikoiden, mansikoiden, herukoiden, kirsikat ja monet muut kasvit ja Grevitax, joka stimuloi kasvua ja lisää vihreän massan määrää. Erinomainen Goteon juuren regeneraattori, Superplon K heikoille kasveille, taudinkestävyyttä lisäävälle Guard H: lle kahdessa versiossa, hedelmille ja vihanneksille sekä Biopolinille ja Wabicolille, jotka houkuttelevat mehiläisiä kasvihuoneeseesi ja vihannespenkkeihisi, löytyy kaikki tarjouksestamme.

Voit ostaa yllä mainittuja ja monia muita erinomaisia, todistettuja ja testattuja lisäaineita, lisäaineita ja lannoitteita arvostetuilta tuottajilta (Agrecol, Sumin, Target) kohtuuhintaan puutarhakaupastamme. Hyödynnä kasvun ja sadonlisäaineita hyvällä tavalla korjataksesi kauniisti muotoiltuja, makeita hedelmiä ja korkealaatuisia vihanneksia jopa vähemmän suotuisina vuodenaikoina. Kutsumme sinut ostoskierrokselle!