• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kasvien kasvu ja satoa parantavat aineet

Kasvun ja sadonlisääjät kuuluvat modernin maatalouden merkittävimpiin tieteellisiin saavutuksiin. Nämä tuotteet vahvistavat kasveja, jotka ovat heikentyneet epäsuotuisissa kasvuolosuhteissa, parantavat niiden kestävyyttä ja elinvoimaa sekä lisäävät suoraan niiden satoa, kasvattamalla kukkien, hedelmien ja vihreän massan määrää. Verkkopuutarhamyymälämme tarjoaa laajan valikoiman parhaita kasvun ja sadonlisääjätuotteita!

Tarjoamme erilaisia tuotteita, mukaan lukien lisäaineita, jotka ovat runsaita luonnossa harvoin esiintyviä mikroravinteita (kuten titaani), tuotteita, jotka sisältävät hyödyllisiä bakteerikantoja, jotka taistelevat haitallisia maaperän patogeeneja vastaan ja lisäävät kasvien elinvoimaa, regeneraattoreita, jotka stimuloivat vaurioituneiden juurien kasvua, ja aineita, jotka houkuttelevat pölyttäviä hyönteisiä.

Suosittelemme tuotteita, jotka ovat suosittuja ja arvostettuja ammattipuutarhureiden keskuudessa, kuten Asahi SL - elinvoiman ja sadonlisääjä hedelmille, vihanneksille ja teollisille kasveille; Tytanit - erinomainen ratkaisu tomaattien, paprikoiden, mansikoiden, herukoiden, kirsikoiden ja monien muiden sadon kasvattamiseen; ja Grevitax, joka stimuloi kasvua ja lisää vihreän massan määrää. Valikoimastamme löytyy myös poikkeuksellinen Root Regenerator Goteolta, Superplon K heikoille, nuupahtaville kasveille, tautiresistenssin tehostaja Guard H kahdessa versiossa hedelmille ja vihanneksille sekä Biopolin ja Wabicol mehiläisten houkuttelemiseen kasvihuoneeseesi ja vihannespenkkiisi.

Voit löytää mainitut ja monet muut erinomaiset, testatut ja todistetut kasvun ja sadonlisääjätuotteet sekä lisäaineet tunnetuilta tuottajilta (Agrecol, Sumin, Target) edulliseen hintaan puutarhamyymälästämme. Käytä kasvun ja sadonlisääjien tuotteita varmistaaksesi hyvin muotoillut, makeat hedelmät ja laadukkaat vihannekset jopa epäsuotuisissa kausissa. Kutsumme sinut ostoksille kanssamme!