• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Подобрители на растежа на растенията и добива

Подобряващите растежа на растенията и добива принадлежат към най-важните научни постижения на съвременното земеделие. Тези продукти укрепват растенията, отслабени от неблагоприятни условия на отглеждане, подобряват тяхната здравина и жизненост, както и директно засилват реколтата: броят на произведените цъфтежи, обема на плодовете и зелената маса. Нашият онлайн градински магазин ви позволява да избирате от голямо разнообразие от най-добрите налични подобрители на растежа и добива!

Наред с много други продукти, ние предлагаме добавки, богати на микроелементи, които рядко се срещат естествено (напр. Титан), продукти, съдържащи щамове полезни бактерии, които ви помагат да се отървете от вредните почвени патогени и повишават жизнеността на растенията, регенератори, които стимулират нарастващите корени да растат и дори великолепните вещества, които привличат опрашващите насекоми!

Препоръчваме продукти, популярни сред и високо ценени от професионалните градинари, като Asahi SL - продукт за повишаване на енергията и повишаване на добива за плодове, зеленчуци и промишлени растения, Tytanit - чудесно решение за увеличаване на добива на домати, чушки, ягоди, касис, череши и много други растения и Grevitax, който стимулира растежа и увеличава обема на зелената маса. Отличен регенератор на корени от Goteo, Superplon K за слаби, отслабващи растения, повишаваща устойчивостта на болести Guard H в две версии, за плодове и зеленчуци, както и Biopolin и Wabicol, които ще привлекат пчелите във вашите оранжерийни и зеленчукови лехи, всички можете да намерите в нашата оферта.

Можете да закупите гореспоменатите и много други отлични, доказани и тествани подобрители, добавки и торове от високо ценените производители (Agrecol, Sumin, Target) на достъпни цени в нашия градински магазин. Използвайте добре подобрителите на растежа и добива, за да съберете добре оформени сладки плодове и висококачествени зеленчуци дори в по-неблагоприятни сезони. Каним ви на обиколка за пазаруване!

Asahi SL - подобрител на растежа и добива - Sumin® - 10 ml - -10%
10.08 лв 11.20 лв
Промоцията приключва
Биополин - привлича пчели и други опрашващи насекоми - Sumin® - 10 мл - -10%
10.53 лв 11.70 лв
Промоцията приключва
Improver + - ускорител на растежа за всички видове растения - BIOPON® - 20 ml - -10%
17.01 лв 18.90 лв
Промоцията приключва
Multiroots - ефективен гелов тор за развитие на корени - Sumin - 100 ml - -10%
19.69 лв 21.87 лв
Промоцията приключва
Коприва - стимулатор на растежа на плодове, зеленчуци и цветя - Substral® - 1 л - -10%
21.06 лв 23.40 лв
Промоцията приключва
Asahi SL - подобрител на растежа и добива - Sumin® - 50 ml - -10%
22.68 лв 25.20 лв
Промоцията приключва
Asahi SL - подобрител на растежа и добива - Sumin® - 100 ml - -10%
34.65 лв 38.50 лв
Промоцията приключва