• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Подобрители на растежа на растенията и добива

Сред най-значимите научни постижения в модерното селско стопанство се нареждат стимулаторите за растеж и подобрителите на добива. Тези продукти подсилват растенията, изтощени от неблагоприятни условия за отглеждане, подобряват тяхната устойчивост и жизненост и директно повишават техния потенциал за добив, като увеличават броя на цветовете, плодовете и обема на зелената маса. Нашият онлайн градинарски магазин предлага разнообразие от най-добрите стимулатори за растеж и подобрители на добив!

Предоставяме гама от продукти, включително добавки, богати на микроелементи, рядко срещани в природата (като титан), продукти, съдържащи полезни бактериални штамове, които борят се с вредните патогени в почвата и повишават жизнеността на растенията, регенератори, които стимулират растежа на наранени корени, и вещества, които привличат опрашващите насекоми.

Препоръчваме продукти, които са предпочитани и високо оценени от професионални градинари, като например Asahi SL - стимулатор на жизнеността и добива за плодове, зеленчуци и индустриални растения; Tytanit - отлично решение за увеличаване на добива на домати, чушки, ягоди, черници, череши и много други; и Grevitax, който стимулира растежа и увеличава обема на зелената маса. В нашия избор също влиза изключителният Регенератор на корени от Goteo, Superplon K за слаби и изнемощени растения, стимулаторът на устойчивостта към болести Guard H в две версии за плодове и зеленчуци, и Biopolin и Wabicol, които привличат пчели в вашата парник и градински грядки.

Можете да намерите гореспоменатите и много други изключителни, проверени и тествани стимулатори за растеж, добавки и торове от известни производители (Agrecol, Sumin, Target) на достъпни цени в нашия градинарски магазин. Използвайте стимулаторите за растеж и подобрители на добива, за да гарантирате красиво оформени, сладки плодове и висококачествени зеленчуци дори в по-неблагоприятни сезони. Каним ви да пазарувате при нас!