• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Plantengroei en opbrengstverhogers

Groei- en opbrengststimulatoren behoren tot de meest significante wetenschappelijke prestaties in de moderne landbouw. Deze producten versterken planten die verzwakt zijn door ongunstige teeltomstandigheden, verbeteren hun robuustheid en vitaliteit, en verhogen direct hun opbrengstpotentieel door het aantal bloemen, fruit en het volume van groene massa te vergroten. Onze online tuinwinkel biedt een breed scala aan de beste groei- en opbrengststimulatoren die beschikbaar zijn!

We bieden een assortiment van producten aan, waaronder additieven rijk aan micronutriënten die zelden in de natuur voorkomen (bijvoorbeeld titanium), producten met gunstige bacteriestammen die schadelijke bodempathogenen bestrijden en de vitaliteit van planten verhogen, regeneratoren die de groei van beschadigde wortels stimuleren, en stoffen die bestuivende insecten aantrekken.

We raden ook producten aan die geliefd zijn en hoog worden gewaardeerd door professionele tuinders, zoals Asahi SL - een stimulator voor vitaliteit en opbrengst voor fruit, groenten en industriële gewassen; Tytanit - een uitstekende oplossing om de opbrengst van tomaten, paprika's, aardbeien, bessen, kersen en meer te verhogen; en Grevitax, dat de groei stimuleert en het volume van groene massa vergroot. Ons assortiment omvat ook de uitzonderlijke Root Regenerator van Goteo, Superplon K voor zwakke, kwijnende planten, de ziekteresistentieversterker Guard H in twee versies voor fruit en groenten, en Biopolin en Wabicol om bijen naar uw kas en moestuin te lokken.

U kunt de genoemde en vele andere uitstekende, bewezen en geteste stimulatoren, additieven en meststoffen van gerenommeerde producenten (Agrecol, Sumin, Target) tegen betaalbare prijzen vinden in onze tuinwinkel. Gebruik groei- en opbrengststimulatoren om ervoor te zorgen dat zelfs in minder gunstige seizoenen mooi gevormd, zoet fruit en hoogwaardige groenten worden geproduceerd. We nodigen u uit om bij ons te winkelen!