• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Plantengroei en opbrengstverhogers

Plantengroei en opbrengstverhogende middelen behoren tot de belangrijkste wetenschappelijke verworvenheden van de moderne landbouw. Deze producten versterken planten die verzwakt zijn door ongunstige teeltomstandigheden, verbeteren hun stevigheid en groeikracht en versterken direct het opbrengstpotentieel van het gewas: het aantal geproduceerde bloemen, het fruit en het volume van de groene massa. In onze online tuinwinkel kunt u kiezen uit een breed scala van de best beschikbare groei- en opbrengstverbeteraars!

Wij bieden, naast vele andere producten, additieven aan die rijk zijn aan micronutriënten die zelden van nature voorkomen (bijv. Titanium), producten die stammen van nuttige bacteriën bevatten die u helpen de schadelijke bodempathogenen te verwijderen en de vitaliteit van planten verhogen, regeneratoren die beschadigde wortels stimuleren om te groeien en zelfs de prachtige stoffen die bestuivende insecten aantrekken!

We raden producten aan die populair zijn bij en hoog gewaardeerd worden door professionele tuinders, zoals de Asahi SL - krachtverhogend en opbrengstverhogend product voor fruit, groenten en industriële planten, Tytanit - een geweldige oplossing voor opbrengstverhoging van tomaten, paprika's, aardbeien, krenten, kersen en vele andere planten en Grevitax die de groei stimuleert en het volume van de groene massa vergroot. Een uitstekende wortelregenerator van Goteo, de Superplon K voor zwakke, wegkwijnende planten, de ziekteresistentie die Guard H verhoogt in twee versies, voor groenten en fruit, evenals Biopolin en Wabicol die bijen naar uw kas en groentebedden zullen lokken, zijn allemaal terug te vinden in ons aanbod.

U kunt de bovengenoemde en vele andere uitstekende, bewezen en geteste versterkers, additieven en meststoffen van de hoog aangeschreven producenten (Agrecol, Sumin, Target) tegen betaalbare prijzen kopen in onze tuinwinkel. Maak goed gebruik van de groei- en opbrengstverhogers om ook in minder gunstige seizoenen mooi gevormd, zoet fruit en hoogwaardige groenten te oogsten. We nodigen je uit voor een shoppingtour!

Help Plant Mo - tegen beperkte plantengroei en jonge bladchlorose - Sumin® - 20 ml - -10%
2.86 3.18
Promotie eindigt
Asahi SL - groei- en opbrengstverbeteraar - Sumin® - 10 ml - -10%
5.04 5.60
Promotie eindigt
Biopolin - trekt bijen en andere bestuivende insecten aan - Sumin® - 10 ml - -10%
5.27 5.85
Promotie eindigt
Multiroots - efficiënte gel-meststof voor wortelontwikkeling - Sumin - 100 ml - -10%
9.84 10.94
Promotie eindigt
Brandnetel - Groeistimulator voor fruit, groente en bloemen - Substral® - 1 l - -10%
10.53 11.70
Promotie eindigt
Asahi SL - groei- en opbrengstverbeteraar - Sumin® - 50 ml - -10%
12.34 13.71
Promotie eindigt
Asahi SL - groei- en opbrengstverbeteraar - Sumin® - 100 ml - -10%
17.33 19.25
Promotie eindigt