Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Појачивачи раста биљака и приноса

Појачивачи раста биљака и приноса спадају у најважнија научна достигнућа савремене пољопривреде. Ови производи јачају биљке ослабљене неповољним условима узгоја, побољшавају њихову чврстину и енергичност, као и директно повећавају родни потенцијал: број произведених цветања, обим воћа и зелене масе. Наша Интернет продавница баштенских производа вам омогућава да изаберете широку палету најбољих доступних појачивача раста и приноса!

Међу многим другим производима нудимо адитиве богате микрохрањивим састојцима који се ретко налазе у природи (нпр. Титан), производе који садрже сојеве корисних бактерија који вам помажу да се решите штетних патогена у тлу и повећате виталност биљака, регенераторе који стимулишу раст повређених корена, па чак и величанствене супстанце које привлаче инсекте опрашиваче!

Препоручујемо производе популарне међу професионалцима-баштованима, као што су Асахи СЛ - производ за повећање снаге и повећање приноса за воће, поврће и индустријске биљке, Титанит - одлично решење за повећање приноса парадајза, паприке, јагоде, рибизле, трешње и многе друге биљке и гревитак који стимулише раст и повећава запремину зелене масе. Одличан регенератор за корење из компаније Готео, Суперплон К за слабе биљке, биљке за заштиту од болести, Гуард Х у две верзије, за воће и поврће, као и Биополин и Вабицол који ће привући пчеле у ваше стакленике и поврће, све се могу наћи у нашој понуди.

Горе поменуте и многе друге изврсне, доказане и тестиране појачиваче, адитиве и ђубрива можете купити од високо цењених произвођача (Агрецол, Сумин, Таргет) по приступачним ценама у нашој баштенској продавници. Добро искористите појачиваче раста и приноса како бисте убрали лепо обликовано слатко воће и висококвалитетно поврће чак и у неповољнијим сезонама. Позивамо вас на куповину!

Nema proizvoda u ovom odeljku