Pertumbuhan tanaman dan penambah hasil

Pertumbuhan tanaman dan penambah hasil termasuk dalam pencapaian saintifik pertanian moden yang paling penting. Produk-produk ini menguatkan tanaman yang dilemahkan oleh keadaan penanaman yang tidak baik, meningkatkan kekuatan dan kekuatannya, serta secara langsung meningkatkan potensi hasil tanaman: jumlah bunga yang dihasilkan, jumlah buah dan jisim hijau. Kedai taman dalam talian kami membolehkan anda memilih dari pelbagai jenis penambah pertumbuhan dan hasil terbaik yang terbaik!

Kami menawarkan, antara banyak produk lain, bahan tambahan yang kaya dengan mikronutrien yang jarang dijumpai secara semula jadi (contohnya titanium), produk yang mengandungi jenis bakteria berguna yang membantu anda menyingkirkan patogen tanah yang berbahaya dan meningkatkan daya hidup tumbuhan, penjana semula yang merangsang akar yang cedera untuk tumbuh dan bahkan bahan hebat yang menarik serangga pendebungaan!

Kami mengesyorkan produk yang popular dan sangat digemari oleh tukang kebun profesional, seperti Asahi SL - peningkatan tenaga dan produk peningkatan hasil untuk buah-buahan, sayur-sayuran dan tanaman industri, Tytanit - penyelesaian yang baik untuk peningkatan hasil tomato, paprika, strawberi, kismis, ceri dan banyak tumbuhan lain dan Grevitax yang merangsang pertumbuhan dan meningkatkan jumlah jisim hijau. Regenerator Akar yang sangat baik dari Goteo, Superplon K untuk tanaman yang lemah dan lemah, tahan penyakit meningkatkan Guard H dalam dua versi, untuk buah dan sayur-sayuran, serta Biopolin dan Wabicol yang akan menarik lebah ke rumah hijau dan sayur-sayuran anda, semuanya boleh didapati dalam tawaran kami.

Anda boleh membeli penambah, aditif dan baja lain yang sangat baik, terbukti dan diuji dari pengeluar terkenal (Agrecol, Sumin, Target) dengan harga yang berpatutan di kedai kebun kami. Manfaatkan pertumbuhan dan penambah hasil dengan baik untuk menuai buah yang manis, manis dan sayur-sayuran berkualiti tinggi walaupun pada musim yang kurang memberangsangkan. Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah!

There are no products in this section