• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Växttillväxt och avkastningsförstärkare

Växttillväxt och avkastningsförbättringar tillhör de viktigaste vetenskapliga bedrifterna i det moderna jordbruket. Dessa produkter stärker växter som försvagats av ogynnsamma odlingsförhållanden, förbättrar deras robusthet och livskraft, samt förbättrar direkt grödans avkastningspotential: antalet producerade blommor, frukt och grön massvolym. Vår trädgårdshandel online låter dig välja bland ett brett utbud av de bästa tillgängliga tillväxt- och avkastningsförstärkarna!

Vi erbjuder bland många andra produkter tillsatser som är rika på mikronäringsämnen som sällan finns naturligt (t.ex. titan), produkter som innehåller stammar av användbara bakterier som hjälper dig att bli av med de skadliga jordpatogenerna och ökar växternas vitalitet, regeneratorer som stimulerar skadade rötter att växa och till och med de magnifika ämnena som lockar pollinerande insekter!

Vi rekommenderar produkter som är populära bland och högt ansedda av professionella trädgårdsmästare, såsom Asahi SL - kraftökande och avkastningsförbättrande produkt för frukt, grönsaker och industrianläggningar, Tytanit - en utmärkt lösning för avkastningsökning av tomater, paprika, jordgubbar, vinbär, körsbär och många andra växter och Grevitax som stimulerar tillväxt och ökar grön massvolym. En utmärkt rotregenerator från Goteo, Superplon K för svaga, pining bort växter, sjukdomsresistens ökar Guard H i två versioner, för frukt och grönsaker, samt Biopolin och Wabicol som kommer att locka bin till ditt växthus och grönsaksbäddar, kan alla hittas i vårt erbjudande.

Du kan köpa ovan nämnda och många andra utmärkta, beprövade och testade förstärkare, tillsatser och gödselmedel från de högt ansedda producenterna (Agrecol, Sumin, Target) till överkomliga priser i vår trädgårdshandel. Använd god tillväxt- och avkastningsförbättrare för att skörda snyggt formad, söt frukt och grönsaker av hög kvalitet även under mindre gynnsamma årstider. Vi inbjuder dig till en shoppingtur!

Asahi SL - tillväxt- och avkastningsförstärkare - Sumin® - 10 ml - -10%
53.05 kr 58.95 kr
Kampanjen slutar
Biopolin - lockar bin och andra pollinerande insekter - Sumin® - 10 ml - -10%
55.42 kr 61.58 kr
Kampanjen slutar
Improver + - tillväxtförstärkare för alla typer av växter - BIOPON® - 20 ml - -10%
89.53 kr 99.47 kr
Kampanjen slutar
Multirötter - effektiv rotutvecklingsgelgödsel - Sumin - 100 ml - -10%
103.61 kr 115.11 kr
Kampanjen slutar
Nässla - frukt-, grönsaks- och blommotillväxtstimulator - Substral® - 1 l - -10%
110.84 kr 123.16 kr
Kampanjen slutar
Asahi SL - tillväxt- och avkastningsförstärkare - Sumin® - 50 ml - -10%
119.37 kr 132.63 kr
Kampanjen slutar
Asahi SL - tillväxt- och avkastningsförstärkare - Sumin® - 100 ml - -10%
182.37 kr 202.63 kr
Kampanjen slutar