• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Växttillväxt och avkastningsförstärkare

Stimulanter för växttillväxt och ökad skörd är bland de mest betydelsefulla vetenskapliga framstegen inom modern jordbruk. Dessa produkter stärker växter som försvagas av ogynnsamma odlingsförhållanden, förbättrar deras styrka och vitalitet och ökar direkt deras skördpotensial genom att öka antalet blommor, frukter och volymen av grönt material. Vår online trädgårdsbutik erbjuder ett brett utbud av de bästa tillväxt- och skördestimulanter som finns tillgängliga!

Vi erbjuder olika produkter, inklusive tillsatser rika på mikronäringsämnen som sällan förekommer i naturen (till exempel titan), produkter som innehåller gynnsamma bakteriestammar som bekämpar skadliga jordpatogener och ökar växtens vitalitet, regeneratorer som stimulerar tillväxten av skadade rötter och ämnen som lockar pollinerande insekter.

Vi rekommenderar produkter som är omtyckta och högt ansedda av professionella trädgårdsmästare, såsom Asahi SL - en styrke- och skördestimulator för frukt, grönsaker och industriella växter; Tytanit - en utmärkt lösning för att öka skörden av tomater, paprikor, jordgubbar, vinbär, körsbär och mer; och Grevitax, som stimulerar tillväxten och ökar volymen av grönt material. Vårt urval inkluderar även den enastående Root Regenerator från Goteo, Superplon K för svaga och svältande växter, sjukdomsresistensförstärkaren Guard H i två versioner för frukt och grönsaker, samt Biopolin och Wabicol för att locka bin till din växthus och grönsaksbäddar.

Du hittar de nämnda och många andra utmärkta, beprövade och testade stimulanter, tillsatser och gödselmedel från välrenommerade producenter (Agrecol, Sumin, Target) till överkomliga priser i vår trädgårdsbutik. Använd tillväxt- och skördestimulanter för att säkerställa välformad frukt och högkvalitativa grönsaker även under mindre gynnsamma säsonger. Vi inbjuder dig att handla hos oss!