Kompost

Kompost blir ofte kalt det ekte svarte gullet - det er en uvurderlig gjødsel som du kan produsere fra ulike avfallsmaterialer. Dette inkluderer hageavfall (som gressklipp, fallne blader, frøløse ugress og kappede grener og kvister) samt husholdningsavfall (slik som kaffegrut, teblader, ubeskrevet gråpapir og rester av frukt og grønnsaker, forutsatt at de er sykdomsfrie). Alt dette organiske materialet, når det samles inn på et dedikert område, brytes gradvis ned til en utmerket organisk gjødsel. Denne komposten er rik på både makro- og mikronæringsstoffer og har også gunstig mikroflora.

Kompost gjødsler ikke bare jorden, men forbedrer også strukturen. Den gjør jorden mer absorberende og kompakt, noe som er spesielt gunstig for sandjord. For leirjord gjør den dem lettere og mer gjennomtrengelige. Ikke nøl lenger - kompost anbefales for dyrking av alle typer planter. Hvis du har plass i hagen din for en komposthaug, begynn å kompostere i dag. Du vil finne bruk for alle slags organisk avfall og snart produsere utmerket plantenæring. Nettbutikken vår tilbyr et variert utvalg av produkter for å akselerere komposteringsprosessen. Sjekk utvalget vårt - du er alltid velkommen til vår hagebutikk.

Vi har et bredt spekter av produkter som hjelper til med å fremskynde nedbrytningen av organisk avfall. Dette inkluderer Kompostaktivator fra Florovit, BiSeptik Komposteradditiv, Aktiv Komposter fra Target og Radivit fra Substral. Prøv Pryzmatix BIO-tilsetningen fra Sumin, som inneholder levende nedbrytende bakterier, og Zielony Dom Komposteradditivet for å eliminere ubehagelige lukter. Vår nettbutikk for hageprodukter tilbyr også solide, lette og brukervennlige kompostbeholdere. Klikk eller trykk på produktnavnet, undersøk det nøye, og oppdag hvor raskt du kan produsere verdifull kompost selv. Vi er stolte av konkurransedyktige priser og effektiv, kostnadseffektiv hjemlevering. Handle hos oss er en hyggelig opplevelse - prøv det i dag!