Kompost

Kompost er det sanne sorte gullet - den mest verdifulle gjødselen du kan produsere av all slags avfall, både fra hagen (gress, løvverk, frøfri ugress, hakkede grener og kvister) og fra husholdningen (kaffegrut, teblad , grå utrykt og ubestrøket papir, grønnsaker og frukt hviler forutsatt at disse er sykdomsfrie). Alt dette søppelet som samles på et dedikert sted, brytes gradvis ned og blir en utmerket organisk gjødsel - plantefôr rik på alle makro- og mikronæringsstoffer og inneholder også den verdifulle mikrofloraen.

Kompost gjødsler jorden og forbedrer strukturen, noe som gjør den mer absorberende og kompakt (i tilfelle sandjord) eller lettere og mer permeabel når den tilsettes til leirjord. Ikke nøl lenger - det anbefales ved dyrking av alle slags planter. Hvis du har en gratis lapp jord å bruke som komposter, må du ikke kaste bort tid og begynne å produsere kompost i din egen hage. Du vil finne bruk for alle slags organisk avfall og raskt motta fantastisk plantemat. Nettbutikken vår tilbyr en rekke produkter som fremskynder komposteringsprosessen. Se nedenfor - du er alltid velkommen i hagebutikken vår.

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som fremskynder nedbrytningen av organisk avfall, som kompostaktivator fra Florovit, BiSeptik Composter Additive, Active Composter fra Target og Radivit fra Substral. Prøv Pryzmatix BIO-tilsetningsstoffet fra Sumin som inneholder levende nedbrytende bakterier og Zielony Dom Composter-tilsetningsstoffet som vil hjelpe deg med å bli kvitt den stikkende stanken. Robuste, men likevel lette og brukervennlige komposter er også tilgjengelig i vår nettbutikk. Klikk eller trykk på produktnavnet, undersøk det nøye og se hvor raskt det kan produsere verdifull kompost på egen hånd. Vi står for konkurransedyktige priser og kostnadseffektiv, rask hjemlevering. Å kjøpe i butikken vår er morsomt - sjekk det ut i dag!