• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Kompost

Kompost često nazivaju pravim crnim zlatom - to je neprocjenjivo gnojivo koje možete proizvesti od različitih otpadnih materijala. To uključuje otpad iz vrta (poput trave, palih listova, korova bez sjemena i usitnjenih grana i grančica) te kućanskog otpada (kao što su talog kave, listovi čaja, nepostarani sivi papir i ostaci voća i povrća, pod uvjetom da su bez bolesti). Sva ta organska tvar, kada se prikupi na određenom području, postupno se razgrađuje u izvrsno organsko gnojivo. Taj kompost bogat je makro- i mikroelementima te također sadrži korisnu mikrofloru.

Kompost ne samo da gnoji tlo, već i poboljšava njegovu strukturu. Tlo čini bolje upijajućim i kompaktnijim, što je posebno korisno za pjeskovita tla. Za ilovasta tla čini ih lakšima i prozračnijima. Nemojte više oklijevati - kompost se preporučuje za uzgoj svih vrsta biljaka. Ako imate prostora u svom vrtu za hrpu komposta, započnite kompostiranje danas. Naći ćete uporabu za sve vrste organskog otpada i uskoro proizvesti izvanredno gnojivo za biljke. Naša internetska trgovina nudi razne proizvode za ubrzanje procesa kompostiranja. Pregledajte našu ponudu - uvijek ste dobrodošli u našu trgovinu za vrtlarstvo.

Imamo širok raspon proizvoda koji pomažu ubrzati razgradnju organskog otpada. To uključuje Aktivator komposta iz Florovita, Dodatak za kompost BiSeptik, Aktivni komposter iz Targeta i Radivit iz Substrala. Isprobajte dodatak Pryzmatix BIO od Sumina, koji sadrži žive bakterije za razgradnju, te Dodatak za kompostiranje Zielony Dom za uklanjanje neugodnih mirisa. Naša internetska trgovina za vrtlarstvo također nudi čvrste, lagane i jednostavne za upotrebu kompostere. Kliknite ili dodirnite naziv proizvoda, pažljivo ga pregledajte i saznajte kako brzo možete sami proizvesti vrijedan kompost. Ponosni smo na konkurentne cijene i učinkovitu i ekonomičnu dostavu na kućnu adresu. Kupovina kod nas je ugodno iskustvo - isprobajte ga danas!