• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Kompost

Kompost je pravo crno zlato - najvrjednije gnojivo koje možete proizvesti od svih vrsta otpadaka, kako iz vrta (trava, opalo lišće, korovi bez sjemenki, sjeckane grane i grančice), tako i iz domaćinstva (talog kave, listovi čaja , sivi neispisani i nepremazani papir, ostaci od povrća i voća pod uvjetom da su bez bolesti). Sav taj leglo prikupljeno na namjenskom mjestu postupno se raspada i postaje izvrsno organsko gnojivo - biljna hrana bogata svim makro i mikroelementima, koja sadrži i vrijednu mikrofloru.

Kompost gnoji tlo i poboljšava njegovu strukturu, čineći ga upijajućim i kompaktnijim (u slučaju pjeskovitog tla) ili lakšim i propusnijim, kada se dodaje ilovastim tlima. Ne oklijevajte više - preporučuje se u uzgoju svih vrsta biljaka. Ako imate besplatno zemljište za kompost, ne gubite vrijeme i započnite s proizvodnjom komposta u vlastitom vrtu. Naći ćete upotrebu za sve vrste organskog otpada i brzo ćete dobiti veličanstvenu biljnu hranu. Naša internetska trgovina nudi razne proizvode koji ubrzavaju postupak kompostiranja. Molimo pogledajte dolje - uvijek ste dobrodošli u našoj vrtnoj trgovini.

Nudimo širok izbor proizvoda koji ubrzavaju razgradnju organskog otpada, poput aktivatora komposta iz Florovita, aditiva za komposter BiSeptik, aktivnog komposta iz Targeta i Radivita iz Substrala. Isprobajte dodatak Pryzmatix BIO iz Sumina koji sadrži žive raspadajuće bakterije i dodatak Zielony Dom Composter koji će vam pomoći da se riješite oštrog smrada. Čvrsti, a lagani i jednostavni komposteri dostupni su i u našoj internetskoj vrtnoj trgovini. Kliknite ili dodirnite naziv proizvoda, pažljivo ga pregledajte i pogledajte koliko brzo možete sami proizvesti vrijedan kompost. Zalažemo se za konkurentne cijene i isplativu, brzu dostavu do kuće. Kupnja u našoj trgovini je zabavna - provjerite već danas!