• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Compost

Compost wordt vaak het echte zwarte goud genoemd - het is een onschatbare meststof die u kunt produceren uit een verscheidenheid aan afvalmaterialen. Dit omvat tuinafval (zoals grasmaaisel, gevallen bladeren, zaadloos onkruid, en gehakte takken en twijgjes) evenals huishoudelijk afval (zoals koffiedik, theebladeren, onbedrukt grijs papier, en resten van fruit en groenten, mits ze ziektevrij zijn). Al dit organisch materiaal, wanneer verzameld in een speciaal gebied, breekt geleidelijk af tot een uitstekende organische meststof. Deze compost is rijk aan zowel macro- als micronutriënten en bevat ook gunstige microflora.

Compost bemest niet alleen de bodem, maar verbetert ook de structuur ervan. Het maakt de bodem absorberender en compacter, wat vooral voordelig is voor zanderige gronden. Voor kleigronden maakt het ze lichter en meer doorlatend. Aarzel niet langer - compost wordt aanbevolen voor de teelt van alle soorten planten. Als u ruimte in uw tuin heeft voor een composthoop, begin dan vandaag nog met composteren. U zult een gebruik vinden voor allerlei organisch afval en al snel uitstekend plantenvoedsel produceren. Onze online winkel biedt een verscheidenheid aan producten om het composteerproces te versnellen. Bekijk ons ​​assortiment - u bent altijd welkom in onze tuinwinkel.

We hebben een breed scala aan producten die helpen om de afbraak van organisch afval te versnellen. Deze omvatten de Compost Activator van Florovit, de BiSeptik Composteer Additief, de Actieve Composter van Target en Radivit van Substral. Probeer de Pryzmatix BIO-additief van Sumin, dat levende afbreekbare bacteriën bevat, en de Zielony Dom Composteer Additief om onaangename geuren te elimineren. Onze online tuinwinkel biedt ook stevige, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken composteerders. Klik of tik op een productnaam, onderzoek het nauwkeurig en ontdek hoe snel u waardevolle compost zelf kunt produceren. We zijn trots op onze concurrerende prijzen en efficiënte, kosteneffectieve thuisbezorging. Winkelen bij ons is een aangename ervaring - probeer het vandaag nog!