• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Compost

Compost is het echte zwarte goud - de meest waardevolle meststof die je kunt produceren uit allerlei soorten afval, zowel uit de tuin (gras, gevallen gebladerte, pitloos onkruid, gehakte takken en twijgen) als uit het huishouden (koffiedik, theebladeren) grijs onbedrukt en ongestreken papier, groente- en fruitresten mits ziektevrij). Al dit afval dat op een speciale plaats wordt verzameld, wordt geleidelijk afgebroken en wordt een uitstekende organische meststof - plantenvoedsel dat rijk is aan alle macro- en micronutriënten en ook de waardevolle microflora bevat.

Compost bemest de grond en verbetert de structuur, waardoor deze meer absorberend en compacter wordt (in het geval van zandgronden) of lichter en beter doorlatend, wanneer toegevoegd aan leemachtige bodems. Twijfel niet langer - het wordt aanbevolen bij het kweken van allerlei soorten planten. Als u een gratis stuk land heeft om als composteerder te gebruiken, verspil dan geen tijd en begin met het produceren van compost in uw eigen tuin. U vindt er toepassing voor allerlei soorten organisch afval en krijgt snel prachtige plantenvoeding. Onze online winkel biedt een verscheidenheid aan producten die het composteringsproces versnellen. Zie hieronder - u bent altijd welkom in onze tuinwinkel.

We bieden een brede selectie aan producten die de afbraak van organisch afval versnellen, zoals de Compost activator van Florovit, het BiSeptik Composter Additive, Active Composter van Target en Radivit van Substral. Probeer het Pryzmatix BIO-additief van Sumin, dat levende, ontbindende bacteriën bevat, en het Zielony Dom Composter-additief dat u zou helpen om van de penetrante stank af te komen. Stevige, maar toch lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken composteerders zijn ook verkrijgbaar in onze online tuinwinkel. Klik of tik op de productnaam, onderzoek deze zorgvuldig en kijk hoe snel het zelf zou kunnen zijn om waardevolle compost te produceren. Wij staan voor concurrerende prijzen en kosteneffectieve, snelle levering aan huis. Kopen in onze winkel is leuk - bekijk het vandaag nog!