• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Komposzt

A komposzt az igazi fekete arany - a legértékesebb műtrágya, amelyet mindenféle hulladékból előállíthat, mind a kertből (fű, lehullott lombozat, mag nélküli gyom, apróra vágott ágak és gallyak), mind a háztartásból (kávézacc, tealevél) , szürke nyomat nélküli és bevonat nélküli papír-, zöldség- és gyümölcspihenték, feltéve, hogy ezek betegségmentesek). Ez a külön helyre gyűjtött alom fokozatosan lebomlik és kiváló szerves műtrágyává válik - minden makro- és mikroelemben gazdag növényi táplálék, amely az értékes mikroflórát is tartalmazza.

A komposzt megtermékenyíti a talajt és javítja annak szerkezetét, így nedvszívóbbá és tömörebbé (homokos talaj esetén) vagy könnyebbé és áteresztõbbé teszi, ha agyagos talajhoz adja. Ne habozzon tovább - mindenféle növény termesztése során ajánlott. Ha van egy szabad földterülete, amelyet komposztálónak használhat, ne pazarolja az idejét, és kezdje el komposzt előállítását a saját kertjében. Megtalálja a felhasználását mindenféle szerves hulladéknak, és gyorsan megkapja a csodálatos növényi ételeket. Online áruházunk különféle termékeket kínál, amelyek felgyorsítják a komposztálási folyamatot. Kérjük, olvassa el alább - mindig szívesen látunk kertészeti üzletünkben.

A szerves hulladék lebomlását felgyorsító termékek széles választékát kínáljuk, mint például a Florovit Compost aktivátor, a BiSeptik Composter adalék, az Active Composter a Target-től és a Radivit a Substraltól. Próbálja ki a Sumin Pryzmatix BIO adalékanyagát, amely élő lebomló baktériumokat tartalmaz, és a Zielony Dom Composter adalékot, amely segít megszabadulni a csípős bűztől. Stabil, ugyanakkor könnyű és könnyen kezelhető komposztálók kaphatók online kerti áruházunkban is. Kattintson vagy koppintson a termék nevére, alaposan vizsgálja meg, és nézze meg, milyen gyors lehet az önálló értékes komposzt előállítása. A versenyképes árak és a költséghatékony, gyors házhoz szállítás mellett állunk. Az üzletünkben történő vásárlás szórakoztató - nézze meg még ma!