• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Komposzt és Komposztgyorsítók

A komposztot gyakran nevezik az igazi fekete aranynak - ez egy felbecsülhetetlen értékű trágya, amit számosféle hulladékból előállíthat. Ide tartozik a kerti hulladék (mint a fűnyesedék, lehullott levelek, magtalan gyomok és aprított ágak és gallyak), valamint a háztartási hulladék (mint a kávézacc, tealevelek, nyomtatlan szürke papír, és a betegségmentes gyümölcs- és zöldségmaradékok). Mindezen organikus anyag, amikor egy kijelölt területen gyűjtik össze, fokozatosan bomlik le kiváló organikus trágyává. Ez a komposzt gazdag makro- és mikrotápanyagokban, és jótékony mikroflórával is büszkélkedhet.

A komposzt nemcsak trágyáz, hanem javítja a talaj szerkezetét is. Abszorbensebbé és kompaktabbá teszi a talajt, ami különösen előnyös a homokos talajok esetében. A vályogtalajoknál pedig könnyebbé és áteresztőbbé teszi azokat. Ne habozzon tovább - a komposzt mindenféle növény termesztéséhez ajánlott. Ha van helye a kertjében egy komposzthalomnak, kezdje el ma a komposztálást. Mindenféle organikus hulladékra talál majd felhasználást, és hamarosan kiváló növényi táplálékot állít elő. Webáruházunk számos terméket kínál a komposztálási folyamat felgyorsítására. Tekintse meg kínálatunkat - mindig örömmel várjuk kertészeti boltunkban.

Széles választékban kínálunk termékeket, amelyek segítenek felgyorsítani az organikus hulladék lebomlását. Ezek közé tartozik a Florovit Komposzt Aktivátor, a BiSeptik Komposztáló Adalék, a Target Aktív Komposztáló és a Substral Radivit. Próbálja ki a Sumin Pryzmatix BIO adalékot, amely élő bomló baktériumokat tartalmaz, és a Zielony Dom Komposztáló Adalékot a kellemetlen szagok megszüntetésére. Online kertészeti boltunkban megtalálhatók a strapabíró, mégis könnyű és könnyen használható komposztálók is. Kattintson vagy érintse meg a termék nevét, vizsgálja meg alaposan, és fedezze fel, milyen gyorsan állíthat elő értékes komposztot saját maga. Büszkék vagyunk versenyképes árainkra és hatékony, költséghatékony házhoz szállításunkra. Nálunk vásárolni élvezet - próbálja ki ma!