• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Compost

Compostul este adevăratul aur negru - cel mai valoros îngrășământ pe care îl puteți produce din tot felul de deșeuri, provenite atât din grădină (iarbă, frunziș căzut, buruieni fără semințe, crengi și crengi tăiate), cât și din gospodărie (zaț de cafea, frunze de ceai , hârtie gri neimprimată și neacoperită, resturi de legume și fructe, cu condiția ca acestea să nu conțină boli). Toate aceste așternuturi colectate într-un loc dedicat se descompun treptat și devin un îngrășământ organic excelent - hrană vegetală bogată în toți macro și micronutrienți și care conține și valoroasa microflora.

Compostul fertilizează solul și îmbunătățește structura acestuia, făcându-l mai absorbant și compact (în cazul solurilor nisipoase) sau mai ușor și mai permeabil, atunci când este adăugat la solurile argiloase. Nu ezitați mai mult - este recomandat în cultivarea tuturor tipurilor de plante. Dacă aveți un teren de pământ gratuit pe care să îl folosiți ca compostator, nu pierdeți timp și începeți să produceți compost în propria grădină. Veți găsi utilizarea pentru toate tipurile de deșeuri organice și veți primi rapid alimente vegetale magnifice. Magazinul nostru online oferă o varietate de produse care accelerează procesul de compostare. Vă rugăm să consultați mai jos - sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru de grădină.

Oferim o gamă largă de produse care accelerează descompunerea deșeurilor organice, cum ar fi activatorul de compost de la Florovit, BiSeptik Composter Additive, Active Composter de la Target și Radivit de la Substral. Încercați aditivul Pryzmatix BIO de la Sumin care conține bacterii vii în descompunere și aditivul Zielony Dom Composter care vă va ajuta să scăpați de duhoarea înțepătoare. Compozitoarele robuste, dar ușoare și ușor de utilizat sunt disponibile și în magazinul nostru online de grădină. Faceți clic sau atingeți numele produsului, examinați-l cu atenție și vedeți cât de rapid ar putea fi producerea de compost valoros pe cont propriu. Susținem prețuri competitive și livrare rapidă la domiciliu, rentabilă. Achiziționarea la magazinul nostru este distractivă - verificați-o astăzi!