• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Compost

Compostul este adesea numit aurul negru adevărat - este un îngrășământ inestimabil pe care îl poți produce din diferite materiale deșeuri. Acestea includ deșeurile din grădină (cum ar fi tăierea ierbii, frunzele căzute, buruienile fără semințe și ramurile și tulpinile tăiate) precum și deșeurile casnice (cum ar fi zațul de cafea, frunzele de ceai, hârtia gri neprelucrată și resturile de fructe și legume, cu condiția să fie fără boli). Toată această materie organică, atunci când este colectată într-un spațiu dedicat, se descompune treptat într-un îngrășământ organic excelent. Acest compost este bogat în macro- și micronutrienți și are și o microfloră benefică.

Compostul nu numai că fertilizează solul, ci și îmbunătățește structura acestuia. Face solul mai absorbant și compact, ceea ce este benefic în special pentru solurile nisipoase. Pentru solurile lutoase, îl face mai ușor și mai permeabil. Nu mai ezitați - compostul este recomandat pentru cultivarea tuturor tipurilor de plante. Dacă aveți un spațiu în grădina dvs. pentru o grămadă de compost, începeți compostarea astăzi. Veți găsi o utilizare pentru toate tipurile de deșeuri organice și veți produce în curând un îngrășământ excelent pentru plante. Magazinul nostru online oferă o varietate de produse pentru a accelera procesul de compostare. Consultați selecția noastră - sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru de grădină.

Avem o gamă largă de produse care ajută la accelerarea descompunerii deșeurilor organice. Acestea includ Activatorul de Compost de la Florovit, Aditivul pentru Compost BiSeptik, Composterul Activ de la Target și Radivit de la Substral. Încercați aditivul Pryzmatix BIO de la Sumin, care conține bacterii de descompunere vii, și Aditivul pentru Compost Zielony Dom pentru a elimina mirosurile neplăcute. Magazinul nostru online de grădină oferă, de asemenea, compostoare solide, ușoare și ușor de utilizat. Faceți clic sau atingeți numele produsului, examinați-l cu atenție și descoperiți cât de repede puteți produce compost valoros pe cont propriu. Ne mândrim cu prețuri competitive și livrare la domiciliu eficientă și rentabilă. Cumpărarea de la noi este o experiență plăcută - încercați asta astăzi!