• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Komposti

Kompostia kutsutaan usein oikeaksi mustaksi kullaksi - se on korvaamaton lannoite, jonka voi valmistaa erilaisista jätteistä. Tähän kuuluvat puutarhajätteet (kuten ruohonleikkeet, pudonneet lehdet, siementtömät rikkaruohot ja pilkotut oksat ja risut) sekä kotitalousjätteet (kuten kahvinporot, teelehdet, painamaton harmaa paperi ja hedelmien ja vihannesten jäämät, edellyttäen että ne ovat tautivapaita). Kaikki tämä orgaaninen aines, kun se kerätään omalle alueelleen, hajoaa vähitellen erinomaiseksi orgaaniseksi lannoitteeksi. Tämä komposti on runsas sekä makro- että mikroravinteita ja siinä on myös hyödyllistä mikroflooraa.

Komposti ei ainoastaan lannoita maata, vaan parantaa myös sen rakennetta. Se tekee maasta enemmän imeytyvän ja tiiviimmän, mikä on erityisen hyödyllistä hiekkamaalle. Savimaalle se tekee maasta kevyemmän ja läpäisevämmän. Älä epäröi enää - kompostia suositellaan kaikenlaisten kasvien viljelyyn. Jos sinulla on tilaa kompostikasalle puutarhassasi, aloita kompostointi tänään. Löydät käyttöä kaikenlaisille orgaanisille jätteille ja pian tuotat erinomaista kasvilannoitetta. Verkkokauppamme tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita kompostoinnin nopeuttamiseksi. Tutustu valikoimaamme - olet aina tervetullut puutarhakauppaamme.

Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka auttavat nopeuttamaan orgaanisten jätteiden hajoamista. Näihin kuuluvat Florovitin Kompostiaktivaattori, BiSeptik Kompostiaine, Targetin Aktiivinen Kompostori ja Substralin Radivit. Kokeile Suminin Pryzmatix BIO -lisäainetta, joka sisältää eläviä hajoavia bakteereja, sekä Zielony Dom Kompostiaineita epämiellyttävien hajujen poistamiseksi. Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa myös kestäviä, kevyitä ja helppokäyttöisiä kompostoreita. Klikkaa tai napauta tuotteen nimeä, tutki sitä tarkasti ja huomaa, miten nopeasti voit tuottaa arvokasta kompostia omasta takaa. Ylpeilemme kilpailukykyisillä hinnoilla ja tehokkaalla ja kustannustehokkaalla kotiinkuljetuksella. Ostaminen meiltä on iloinen kokemus - kokeile sitä tänään!