• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Komposti

Komposti on todellinen musta kulta - arvokkain lannoite, jota saatat tuottaa kaikenlaisesta jätteestä, joka tulee sekä puutarhasta (ruoho, kaatunut lehdet, siemenettömät rikkaruohot, hienonnetut oksat ja oksat) että kotitaloudesta (kahvipaksu, teelehdet) , harmaat painamattomat ja päällystämättömät paperi-, vihannes- ja hedelmätuet, jos ne ovat taudista vapaita). Kaikki tämä erilliseen paikkaan kerätty pentue hajoaa vähitellen ja siitä tulee erinomainen orgaaninen lannoite - kasviruoka, jossa on runsaasti kaikkia makro- ja mikroravinteita ja joka sisältää myös arvokasta mikroflooraa.

Komposti lannoittaa maaperän ja parantaa sen rakennetta, mikä tekee siitä imukykyisemmän ja kompaktimman (hiekkaisen maaperän tapauksessa) tai kevyemmän ja läpäisevämmän, kun sitä lisätään savimaalle. Älä epäröi enää - sitä suositellaan kaikenlaisten kasvien viljelyyn. Jos sinulla on ilmainen maa-alue, jota voit käyttää kompostorina, tuhlaa aikaa ja ala tuottaa kompostia omassa puutarhassasi. Löydät kaikenlaisen orgaanisen jätteen käytön ja saat nopeasti upeita kasviruokia. Verkkokauppamme tarjoaa erilaisia tuotteita, jotka nopeuttavat kompostointiprosessia. Katso alla - olet aina tervetullut puutarhakauppaan.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka nopeuttavat orgaanisen jätteen hajoamista, kuten Florovitin Compost-aktivaattori, BiSeptik Composter -lisäaine, Targetin Active Composter ja Substralin Radivit. Kokeile Suminin Pryzmatix BIO -lisäainetta, joka sisältää eläviä hajoavia bakteereja, ja Zielony Dom Composter -lisäainetta, joka auttaa sinua pääsemään eroon pistävästä hajusta. Tukevat, mutta kevyet ja helppokäyttöiset kompostorit ovat saatavana myös puutarhaverkkokaupassamme. Napsauta tai napauta tuotteen nimeä, tutki sitä huolellisesti ja katso, kuinka nopeasti arvokkaan kompostin tuottaminen itse voi olla. Seisomme kilpailukykyisen hinnoittelun ja kustannustehokkaan, nopean kotiinkuljetuksen. Ostaminen myymälästä on hauskaa - tarkista se jo tänään!