• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Kompost

Kompost är det sanna svarta guldet - det mest värdefulla gödselmedlet som du kan producera av alla typer av avfall, som kommer både från trädgården (gräs, lövverk, frölösa ogräs, hackade grenar och kvistar) och från hushållet (kaffesump, teblad , grå otryckt och obestruket papper, grönsaker och frukt vilar förutsatt att dessa är sjukdomsfria). All denna skräp som samlas på en dedikerad plats sönderdelas gradvis och blir ett utmärkt organiskt gödningsmedel - växtfoder rik på alla makro- och mikronäringsämnen och innehåller också den värdefulla mikrofloran.

Kompost gödslar jorden och förbättrar dess struktur, vilket gör den mer absorberande och kompakt (vid sandjord) eller lättare och mer permeabel när den läggs till leriga jordar. Tveka inte längre - det rekommenderas vid odling av alla typer av växter. Om du har en gratis mark som du kan använda som komposter, slösa inte tid och börja producera kompost i din egen trädgård. Du hittar användning för alla typer av organiskt avfall och får snabbt magnifik växtmat. Vår onlinebutik erbjuder en mängd olika produkter som påskyndar komposteringsprocessen. Se nedan - du är alltid välkommen i vår trädgårdshandel.

Vi erbjuder ett brett urval av produkter som påskyndar nedbrytningen av organiskt avfall, såsom kompostaktivatorn från Florovit, BiSeptik Composter Additive, Active Composter från Target och Radivit från Substral. Testa Pryzmatix BIO-tillsatsen från Sumin som innehåller levande sönderdelande bakterier och Zielony Dom Composter-tillsatsen som hjälper dig att bli av med den skarpa stanken. Robusta, men ändå lätta och lättanvända komposter finns också i vår online trädgårdshandel. Klicka eller tryck på produktnamnet, undersök det noggrant och se hur snabbt det kan producera värdefull kompost på egen hand. Vi står för konkurrenskraftiga priser och kostnadseffektiv, snabb hemleverans. Att köpa i vår butik är kul - kolla in det idag!

Granulerad kompost av alla växter för organiska kulturer - Florovit® - 10 l - -10%
88.11 kr 97.89 kr
Kampanjen slutar
Active Komposter - påskyndar Compo®sting-processen - Target® - 1 kg - -10%
94.74 kr 105.26 kr
Kampanjen slutar
Kompostaktivator - Pro Natura - Florovit® - 1 l - -10%
104.45 kr 116.05 kr
Kampanjen slutar
Kompostaktivator - påskyndar och berikar kompost - Florovit® - 1 kg - -10%
105.16 kr 116.84 kr
Kampanjen slutar
Pryzmatix BIO - komposteringsfördelning med levande bakterier - Sumin® - 900 g - -10%
107.21 kr 119.13 kr
Kampanjen slutar
BIO kompostaktivator - tvingande och berikande - Florovit - 0,5 kg - -10%
113.82 kr 126.47 kr
Kampanjen slutar
BIO Kompostus - påskyndar kompostering på det naturliga sättet - BioExpert - 500 g - -10%
127.42 kr 141.58 kr
Kampanjen slutar
BIO Garden Compost- Compo® - 15 liter - -10%
141.87 kr 157.63 kr
Kampanjen slutar