• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Kompost

Kompost kallas ofta det sanna svarta guldet - det är en ovärderlig gödsel som du kan producera från en mängd olika avfallsmaterial. Detta inkluderar trädgårdsavfall (som gräsklipp, fallna löv, fröfria ogräs och hackade grenar och kvistar) samt hushållsavfall (som kaffesump, teblad, otryckt grått papper och rester av frukt och grönsaker, förutsatt att de är sjukdomsfria). Allt detta organiska material, när det samlas på en dedikerad plats, bryts gradvis ner till en utmärkt organisk gödsel. Denna kompost är rik på både makro- och mikronäringsämnen och har också fördelaktig mikroflora.

Kompost göder inte bara jorden utan förbättrar också dess struktur. Det gör jorden mer absorberande och kompakt, vilket är särskilt fördelaktigt för sandiga jordar. För lerjordar gör det dem lättare och mer genomsläppliga. Tveka inte längre – kompost rekommenderas för odling av alla typer av växter. Om du har plats i din trädgård för en komposthög, börja kompostera idag. Du kommer att hitta användning för alla typer av organiskt avfall och snart producera enastående växtföda. Vår onlinebutik erbjuder en mängd produkter för att påskynda komposteringsprocessen. Kolla in vårt sortiment – du är alltid välkommen i vår trädgårdsbutik.

Vi har ett brett utbud av produkter som hjälper till att påskynda nedbrytningen av organiskt avfall. Dessa inkluderar Kompostaktivatorn från Florovit, BiSeptik Komposttillsats, Aktiv Kompost från Target och Radivit från Substral. Prova Pryzmatix BIO-tillsatsen från Sumin, som innehåller levande nedbrytande bakterier, och Zielony Dom Komposttillsats för att eliminera obehagliga lukter. Vår online trädgårdsbutik erbjuder också robusta, lätta och lätthanterliga komposterare. Klicka eller tryck på ett produktnamn, undersök det noggrant och upptäck hur snabbt du kan producera värdefull kompost på egen hand. Vi är stolta över våra konkurrenskraftiga priser och effektiv, kostnadseffektiv hemleverans. Att handla hos oss är en trevlig upplevelse – prova det idag!