Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Компост

Компост је право црно злато - највредније ђубриво које можете произвести од свих врста отпадака, како из баште (траве, опалог лишћа, корова без семена, сецканих грана и гранчица), тако и из домаћинства (талог кафе, листови чаја , сиви нештампани и непремазани папир, остаци поврћа и воћа под условом да су без болести). Сва ова стеља прикупљена на наменском месту постепено се распада и постаје изврсно органско ђубриво - биљна храна богата свим макро- и микроелементима, која такође садржи драгоцену микрофлору.

Компост оплођује земљиште и побољшава његову структуру, чинећи га упијајућим и компактнијим (у случају песковитих тла) или лакшим и пропуснијим, када се додаје у иловасто земљиште. Не оклевајте више - препоручује се у узгоју свих врста биљака. Ако имате бесплатно земљиште за компост, не губите време и започните производњу компоста у својој башти. Наћи ћете употребу за све врсте органског отпада и брзо ћете добити величанствену биљну храну. Наша интернет продавница нуди низ производа који убрзавају процес компостирања. Погледајте доле - увек сте добродошли у нашој баштенској продавници.

Нудимо широк избор производа који убрзавају разградњу органског отпада, попут активатора компоста из Флоровита, адитива БиСептик Цомпостер, активног компоста Таргет и Радивита из Субстрала. Испробајте додатак Призматик БИО из Сумина који садржи живе распадајуће бактерије и додатак Зиелони Дом Цомпостер који ће вам помоћи да се решите оштрог смрада. Чврсти, а лагани и једноставни компостери доступни су и у нашој интернет баштенској продавници. Кликните или додирните назив производа, пажљиво га прегледајте и погледајте колико брзо можете сами произвести вредан компост. Залажемо се за конкурентне цене и исплативу, брзу доставу до куће. Куповина у нашој продавници је забавна - погледајте је већ данас!