• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Kompost

Kompost je pravo črno zlato - najdragocenejše gnojilo, ki ga lahko proizvedete iz vseh vrst odpadkov, ki prihajajo tako z vrta (trava, odpadlo listje, plevel brez semen, sesekljane veje in vejice) kot tudi iz gospodinjstva (kavna usedlina, čajni listi , sivi nenatisnjeni in nepremazani papir, ostanki zelenjave in sadja pod pogojem, da so brez bolezni). Vsa ta stelja, zbrana na namenskem mestu, postopoma razpade in postane odlično organsko gnojilo - rastlinska hrana, bogata z vsemi makro- in mikrohranili, ki vsebuje tudi dragoceno mikrofloro.

Kompost zemljo oplodi in izboljša njeno strukturo, tako da postane bolj vpojna in kompaktna (v primeru peščenih tal) ali lažja in bolj prepustna, če jo dodamo ilovnatim tlom. Ne oklevajte več - priporočljivo je pri gojenju vseh vrst rastlin. Če imate brezplačno površino zemlje za kompostnik, ne izgubljajte časa in začnite s kompostiranjem na svojem vrtu. Našli boste uporabo za vse vrste organskih odpadkov in hitro dobili čudovito rastlinsko hrano. Naša spletna trgovina ponuja različne izdelke, ki pospešijo postopek kompostiranja. Glejte spodaj - v naši vrtni trgovini ste vedno dobrodošli.

Ponujamo širok izbor izdelkov, ki pospešujejo razgradnjo organskih odpadkov, kot so aktivator komposta iz Florovita, dodatek za kompost BiSeptik, aktivni kompost iz Target in Radivit iz podjetja Substral. Preizkusite dodatek Pryzmatix BIO iz Sumina, ki vsebuje žive razpadajoče bakterije, in dodatek Zielony Dom Composter, ki bi vam pomagal, da se znebite ostrega smrada. Trdni, a lahki in enostavni kompostniki so na voljo tudi v naši spletni vrtni trgovini. Kliknite ali tapnite ime izdelka, ga natančno preučite in preverite, kako hitro lahko sami proizvajate dragocen kompost. Zavzemamo se za konkurenčne cene in stroškovno učinkovito, hitro dostavo na dom. Nakup v naši trgovini je zabaven - preverite še danes!