Kompos

Kompos adalah emas hitam sejati - baja paling berharga yang mungkin anda hasilkan dari semua jenis sampah, baik dari kebun (rumput, dedaunan yang gugur, rumpai tanpa biji, ranting cincang dan ranting) dan dari isi rumah (tempat kopi, daun teh , kertas kelabu yang tidak dicetak dan tidak dilapisi, sisa sayur dan buah dengan syarat bebas penyakit). Semua sampah ini dikumpulkan di tempat khusus secara beransur-ansur terurai dan menjadi baja organik yang sangat baik - makanan tumbuhan yang kaya dengan semua makro dan mikronutrien dan juga mengandungi mikroflora yang berharga.

Kompos menyuburkan tanah dan memperbaiki strukturnya, menjadikannya lebih menyerap dan padat (jika terdapat tanah berpasir) atau lebih ringan dan lebih telap, jika ditambahkan ke tanah yang lembap. Jangan teragak-agak lagi - disyorkan dalam penanaman semua jenis tanaman. Sekiranya anda mempunyai sebidang tanah percuma untuk digunakan sebagai kompos, buang masa dan mula menghasilkan kompos di kebun anda sendiri. Anda akan mendapat penggunaan untuk semua jenis sisa organik dan dengan cepat menerima makanan tumbuhan yang luar biasa. Kedai dalam talian kami menawarkan pelbagai produk yang mempercepat proses pengkomposan. Sila lihat di bawah - anda sentiasa dialu-alukan di kedai kebun kami.

Kami menawarkan pelbagai pilihan produk yang mempercepat penguraian sisa organik, seperti pengaktifkan Kompos dari Florovit, BiSeptik Composter Additive, Active Composter dari Target dan Radivit dari Substral. Cubalah aditif Pryzmatix BIO dari Sumin yang mengandungi bakteria pengurai hidup dan Zielony Dom Composter Additive yang akan membantu anda menghilangkan bau busuk. Kompos yang kukuh, namun ringan dan mudah digunakan juga terdapat di kedai taman dalam talian kami. Klik atau ketik nama produk, periksa dengan teliti dan lihat, seberapa cepat menghasilkan kompos berharga anda sendiri. Kami bermaksud harga yang kompetitif dan kos rumah yang cepat dan cepat. Pembelian di kedai kami memang menyeronokkan - lihat sekarang!