• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Компост

Компостът често се нарича истинско черно злато - това е непоценимо тор, който можете да произведете от различни отпадъчни материали. Това включва градинските отпадъци (като тревни подстригвания, паднали листа, бесемени треви и нарязани клони и клонки) и домашните отпадъци (като кафени гъстини, чайни листа, непечатана сива хартия и остатъци от плодове и зеленчуци, при условие че са без болести). Този органичен материал, когато се събира на определено място, постепенно се разгражда в отличен органичен тор. Този компост е богат на макро- и микроелементи и също така съдържа полезна микрофлора.

Компостът не само тори почвата, но и подобрява структурата й. Прави почвата по-попиваща и компактна, което е особено полезно за пясъчни почви. За глинести почви я прави по-леки и пропускливи. Не се колебайте повече - компостът се препоръчва за отглеждането на всички видове растения. Ако имате място в градината си за компостна купа, започнете да компостиране днес. Ще намерите приложение за всички видове органични отпадъци и скоро ще произвеждате отлично тор за растения. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от продукти за ускоряване на процеса на компостиране. Разгледайте нашата селекция - винаги сте добре дошли в нашия градинарски магазин.

Предлагаме широка гама от продукти, които помагат за ускоряване на разграждането на органични отпадъци. Това включва Компостен активатор от Florovit, Добавка за компост BiSeptik, Активен компостер от Target и Radivit от Substral. Опитайте добавката Pryzmatix BIO от Sumin, която съдържа живи разграждащи бактерии, и Добавка за компостиране Zielony Dom, за да премахнете неприятните миризми. Нашият онлайн магазин за градинарство предлага и здрави, леки и лесни за употреба компостиращи съдове. Кликнете или докоснете името на продукта, разгледайте го внимателно и открийте колко бързо можете самостоятелно да произвеждате ценен компост. Гордеем се с конкурентни цени и ефективна и икономична доставка до дома. Пазаруването при нас е приятно преживяване - опитайте го днес!