• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Компост

Компостът е истинското черно злато - най-ценният тор, който може да произведете от всякакви отпадъци, идващи както от градината (трева, паднала зеленина, плевели без семки, нарязани клони и клонки), така и от домакинството (утайка от кафе, чаени листа , сива непечатана и непокрита хартия, остатъци от зеленчуци и плодове, при условие че не съдържат болести). Цялата постеля, събрана на специално място, постепенно се разлага и се превръща в отличен органичен тор - растителна храна, богата на всички макро- и микроелементи и съдържаща ценната микрофлора.

Компостът наторява почвата и подобрява нейната структура, като я прави по-абсорбираща и компактна (в случай на песъчливи почви) или по-лека и по-пропусклива, когато се добавя към глинести почви. Не се колебайте повече - препоръчва се при отглеждане на всякакви видове растения. Ако имате безплатно парче земя, което да използвате като компостер, не губете време и започнете да произвеждате компост в собствената си градина. Ще намерите употреба за всички видове органични отпадъци и бързо ще получите великолепна растителна храна. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от продукти, които ускоряват процеса на компостиране. Моля, вижте по-долу - винаги сте добре дошли в нашия градински магазин.

Ние предлагаме богат избор от продукти, които ускоряват разлагането на органични отпадъци, като активатора на компост от Florovit, добавката BiSeptik Composter, Active Composter от Target и Radivit от Substral. Изпробвайте добавката Pryzmatix BIO от Sumin, която съдържа живи разлагащи се бактерии и добавката Zielony Dom Composter, която ще ви помогне да се отървете от острата воня. Здрави, но леки и лесни за използване компостери се предлагат и в нашия онлайн градински магазин. Щракнете или докоснете името на продукта, разгледайте го внимателно и вижте колко бързо бихте могли сами да произвеждате ценен компост. Ние се застъпваме за конкурентни цени и рентабилна, бърза доставка до дома. Закупуването в нашия магазин е забавно - разгледайте го днес!

Компостиращ агент - BiSeptik - 100 g - -10%
11.34 лв 12.60 лв
Промоцията приключва
Active Komposter - ускорява процеса на Compo®sting - Target® - 1 кг - -10%
16.02 лв 17.80 лв
Промоцията приключва
Компостактиватор - ускорява и обогатява Компост- Florovit® - 1 кг - -10%
19.98 лв 22.20 лв
Промоцията приключва
Pryzmatix BIO - приготвяне на компост с живи бактерии - Sumin® - 900 g - -10%
20.37 лв 22.64 лв
Промоцията приключва
Компостактиватор - Pro Natura - Florovit® - 1 л - -10%
23.10 лв 25.66 лв
Промоцията приключва
BIO Kompostus - ускорява компостирането по естествен начин - BioExpert - 500 g - -10%
24.21 лв 26.90 лв
Промоцията приключва
BIO Garden Compost- Compo® - 15 литра - -10%
26.96 лв 29.95 лв
Промоцията приключва