• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Компост

Компостът е истинското черно злато - най-ценният тор, който може да произведете от всякакви отпадъци, идващи както от градината (трева, паднала зеленина, плевели без семки, нарязани клони и клонки), така и от домакинството (утайка от кафе, чаени листа , сива непечатана и непокрита хартия, остатъци от зеленчуци и плодове, при условие че не съдържат болести). Цялата постеля, събрана на специално място, постепенно се разлага и се превръща в отличен органичен тор - растителна храна, богата на всички макро- и микроелементи и съдържаща ценната микрофлора.

Компостът наторява почвата и подобрява нейната структура, като я прави по-абсорбираща и компактна (в случай на песъчливи почви) или по-лека и по-пропусклива, когато се добавя към глинести почви. Не се колебайте повече - препоръчва се при отглеждане на всякакви видове растения. Ако имате безплатно парче земя, което да използвате като компостер, не губете време и започнете да произвеждате компост в собствената си градина. Ще намерите употреба за всички видове органични отпадъци и бързо ще получите великолепна растителна храна. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от продукти, които ускоряват процеса на компостиране. Моля, вижте по-долу - винаги сте добре дошли в нашия градински магазин.

Ние предлагаме богат избор от продукти, които ускоряват разлагането на органични отпадъци, като активатора на компост от Florovit, добавката BiSeptik Composter, Active Composter от Target и Radivit от Substral. Изпробвайте добавката Pryzmatix BIO от Sumin, която съдържа живи разлагащи се бактерии и добавката Zielony Dom Composter, която ще ви помогне да се отървете от острата воня. Здрави, но леки и лесни за използване компостери се предлагат и в нашия онлайн градински магазин. Щракнете или докоснете името на продукта, разгледайте го внимателно и вижте колко бързо бихте могли сами да произвеждате ценен компост. Ние се застъпваме за конкурентни цени и рентабилна, бърза доставка до дома. Закупуването в нашия магазин е забавно - разгледайте го днес!