• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Правоъгълни саксии и сеялки

Пълни с творчески идеи? Искате сами да създавате оригинални, декоративни композиции с растения? Нашата категория Правоъгълни саксии и разсадници е идеална за всички ваши творчески занимания. Тези правоъгълни контейнери предлагат обширно пространство, подчертаващи красотата на вашите вътрешни и балконни растения. Освен това те са декоративни и самостоятелно, така че вече не приличат на скучни, обикновени кутии!

Планирате ли да създадете градина с билки на прозореца в кухнята си? Дългата саксия "Coubi" с подложка или поднос е идеална, създава отлични условия за растене на всички видове билки. Разгледайте нашите двойни саксии за билки: кръглата "Limes Dublo" и квадратната "Twins Cube", налични в цветове като кафе с мляко, бяло, фуксия-розово, коралово червено и лайм зелено. Освен това в магазина ни ще откриете функционални саксии за кактуси в различни интересни форми и цветове. Просторната саксия "Ratolla" 49 х 17 см с подложка предлага достатъчно пространство за отглеждане на различни декоративни суккуленти, цветни сортове колеус или бръшлян. Нейният прекрасен модел от ратан ще добави уют във всеки интериор. За балкони и тераси изберете по-големи модели, като класическия дълги външен сандък "Terra" с дължина 60 см или елегантния цветарник "Begonia" 19 x 56 см. За специални градинарски задачи поръчайте голямата и здрава саксия с дължина 77 см "Respana Planter Low Home Garden". Тя е перфектна за отглеждане на декоративни чушки и люти чушки, чери домати и салата. Погледнете по-дълбоко в нашата категория Правоъгълни саксии и разсадници и ще откриете множество декоративни обвивки за вашите правоъгълни саксии. Не изхвърляйте износените, но все още функционални балконни кутии; вместо това ги скрийте в елегантната обвивка "Sahara Petit" или изберете обвивките "Bella", "Lace" или "City" със завършек като мрежа. Време е да разгледате нашия обширен асортимент от размери и цветове.

Поканваме ви да пазарувате бързо и удобно онлайн. Няма да намерите такова разнообразие от продукти на толкова конкурентни цени никъде другаде!