• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Pravokutne posude i sadnice

Puni kreativnih ideja? Želite sami stvoriti originalne, dekorativne kompozicije s biljkama? Naša kategorija Pravokutne posude i sadnice savršena je za sve vaše kreativne uratke. Ovi pravokutni kontejneri pružaju obilje prostora, ističući ljepotu vaših sobnih i balkonskih biljaka. Također, sami po sebi su dekorativni, pa više ne izgledaju kao dosadne, obične kutije!

Planirate li posaditi vrt začinskog bilja na prozorskoj dasci u kuhinji? Dugačka posuda "Coubi" s tanjurom ili pladnjem idealna je, stvarajući izvrsne uvjete za rast svih vrsta začinskog bilja. Proučite naše dvostruke posude za začinsko bilje: okrugli "Limes Dublo" i kvadratni "Twins Cube", dostupni u bojama kao što su kava s mlijekom, bijela, fuksija-roza, koraljno crvena i limeta zelena. Dodatno, u našoj trgovini pronaći ćete funkcionalne posude za kaktuse u raznim zanimljivim oblicima i bojama. Prostrana posuda "Ratolla" od 49 x 17 cm s tanjurom nudi dovoljno prostora za uzgoj raznih ukrasnih sukulenata, šarenih vrsta coleusa ili bršljana. Njegov predivan uzorak od ratana unijet će toplinu u svaki interijer. Za balkone i terase odaberite veće modele, poput klasične vanjske posude "Terra" duge 60 cm ili elegantne cvjetne posude "Begonia" od 19 x 56 cm. Za posebne zadatke naručite veliku i čvrstu posudu dugu 77 cm "Respana Planter Low Home Garden". U njoj možete uzgajati ukrasne paprike i čili, cherry rajčice i salatu. Zaronite dublje u kategoriju Pravokutne posude i sadnice i otkrit ćete mnogo dekorativnih navlaka za vaše pravokutne posude. Ne bacajte stare, iznošene, ali još uvijek funkcionalne balkonske kutije; umjesto toga, sakrijte ih u elegantnom “Sahara Petit” kućištu ili odaberite kućišta “Bella”, “Lace” ili “City” s završetkom poput mreže. Vrijeme je da istražite naš širok asortiman veličina i boja.

Pozivamo vas da brzo i jednostavno kupujete putem interneta. Nećete nigdje pronaći tako raznolik izbor proizvoda po tako konkurentnim cijenama!