Periuk dan penanam segi empat tepat

Kepala penuh idea? Ingin membuat sendiri komposisi tanaman hiasan yang asli? Pot dan pekebun segi empat tepat kami akan menampung semua ciptaan anda. Bekas segi empat tepat memberi lebih banyak ruang untuk mendedahkan keindahan tanaman rumah dan balkoni. Mereka juga hiasan sendiri - kotak polos tidak lebih membosankan!

Adakah anda berhasrat untuk mendirikan taman herba di tingkap dapur anda? Periuk "Coubi" yang panjang dengan piring / dulang menyediakan keadaan tumbuh yang sangat baik untuk semua ramuan. Lihatlah ramuan ramuan kami, bulat "Limes Dublo" dan kotak "Twins Cube", yang terdapat di cafe latte, putih, merah jambu fuchsia, merah karang dan hijau limau. Anda juga akan menemui periuk kaktus yang berfungsi dalam pelbagai bentuk dan warna menarik di kedai kami. Penanam "Ratolla" berukuran 49 x 17 cm dengan piring menyediakan ruang yang cukup untuk menumbuhkan beberapa spesies succulents hiasan, varieti coleus berwarna-warni atau ivy. Corak rotan yang luar biasa akan menambah keselesaan pada setiap bahagian dalaman. Pilih model yang lebih besar untuk balkoni dan teres, contohnya penanam "Terra" 60 cm luar panjang klasik atau penanam bunga "Begonia" 19 x 56 cm yang elegan. Pesan bekas "Respana Planter Low Home Garden" sepanjang 77 cm untuk semua tugas khas. Anda akan dapat menanam loceng hiasan dan lada cili, tomato koktel dan selada untuk daun muda di sana. Kedai dalam talian kami menawarkan pelbagai pilihan sarung periuk hiasan untuk periuk segi empat tepat. Jangan membuang kotak balkoni yang kelihatan lusuh, namun masih berfungsi. Anda mungkin menyembunyikannya di casing panjang "Sahara Petit" atau casing "Bella", "Lace" atau "City" dengan kemasan seperti mesh. Inilah masanya untuk mengetahui pelbagai saiz dan warna kami.

Kami menggalakkan anda membeli-belah dalam talian dengan cepat dan mudah. Anda tidak akan mendapat pilihan produk yang begitu luas dengan harga yang begitu kompetitif di tempat lain!