Rektangulære potter og planters

Full av kreative ideer? Ønsker du å lage originale, dekorative plantekomposisjoner selv? Vår kategori Rektangulære potter og planters er perfekt for alle dine kreative skapelser. Disse rektangulære beholderne gir rikelig med plass, som fremhever skjønnheten til dine inne- og balkongplanter. I tillegg er de dekorative elementer i seg selv, ikke lenger like de kjedelige, enkle boksene du kanskje er vant til!

Planlegger du å starte en urtehage på kjøkkenvinduet? Den langstrakte “Coubi” potten med en skål eller brett er ideell, og skaper utmerkede vekstforhold for alle typer urter. Utforsk våre doble urtepotter: den runde “Limes Dublo” og den firkantede “Twins Cube”, tilgjengelig i farger som café latte, hvit, fuchsia-rosa, korallrød og limegrønn. I tillegg har butikken vår funksjonelle kaktuspotter i en rekke fengende former og farger. Den romslige 49 x 17 cm “Ratolla” planter med en skål gir nok plass til flere dekorative sukkulenter, fargerike coleus-varianter eller eføy, med sitt fantastiske rottingmønster, vil det tilføye kos til ethvert interiør. For de med balkonger og terrasser, vurder større modeller som den klassiske 60 cm lange utendørs “Terra” planter eller den elegante 19 x 56 cm “Begonia” blomsterpotte. For spesielle hageoppgaver er den robuste og romslige 77 cm lange “Respana Planter Low Home Garden” ideell. Den er perfekt for dyrking av dekorative bjeller og chili paprika, cocktailtomater og bladsalat. Dykk dypere inn i kategorien Rektangulære potter og planters, og du vil finne et vell av dekorative deksler for dine rektangulære potter. Ikke kast bort de slitte, men fortsatt funksjonelle balkongboksene; skjul dem i stedet med det elegante “Sahara Petit” dekselet eller velg blant dekslene “Bella”, “Lace”, eller “City” med nettaktig finish. Det er på tide å utforske vårt brede sortiment av størrelser og farger.

Vi inviterer deg til å handle raskt og enkelt online. Du vil ikke finne et så bredt produktspekter til så konkurransedyktige priser noe annet sted!