Rektangulære potter og planters

Hode fullt av ideer? Ønsker du å lage originale, dekorative plantesammensetninger på egenhånd? Våre rektangulære potter og planters får plass til alle dine kreasjoner. Rektangulære containere gir mer plass til å avsløre skjønnheten i hjemmet og balkongplanter. De er dekorative på egen hånd også - ikke mer kjedelige, slette bokser!

Har du tenkt å sette opp en urtehage ved vinduskarmen på kjøkkenet ditt? Den lange "Coubi" gryten med tallerken / brett gir utmerkede oppvekstvilkår for alle urter. Ta en titt på de doble urtpottene våre, den runde “Limes Dublo” og firkantede “Twins Cube”, som er tilgjengelige i café latte, hvit, fuchsia-rosa, korallrød og kalkgrønn. Du finner også funksjonelle kaktuspotter i mange spennende former og farger i butikken vår. Den lange 49 x 17 cm "Ratolla" -planteren med en tallerken gir nok plass til å dyrke flere arter av prydsucculenter, fargerike coleus-varianter eller eføy. Det fantastiske, rottingmønsteret vil gi hygge til hvert interiør. Velg større modeller for balkonger og terrasser, for eksempel den klassiske lange utendørs 60-cm “Terra” -planteren eller den elegante 19 x 56 cm “Begonia” blomsterplantingen. Bestill stor og solid 77 cm lang "Respana Planter Low Home Garden" beholder for alle spesielle oppgaver. Du vil kunne dyrke prydklokke- og chilipepper, cocktailtomater og salat for unge blader der. Nettbutikken vår tilbyr et bredt utvalg av dekorative grytekabinetter for rektangulære potter. Ikke kast de loslitt utseende, men likevel funksjonelle balkongkassene. Du kan gjemme det i den elegante "Sahara Petit" lange foringsrøret eller "Bella", "Lace" eller "City" med mesh-lignende etterbehandling. Det er på tide å bli kjent med vårt brede utvalg av størrelser og farger.

Vi oppfordrer deg til å handle raskt og praktisk online. Du vil ikke finne et så bredt produktutvalg til så konkurransedyktige priser andre steder!