• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Rektangulära krukor och lådor

Huvud fullt av idéer? Vill du skapa original, dekorativa växtkompositioner på egen hand? Våra rektangulära krukor och planterare rymmer alla dina skapelser. Rektangulära behållare ger mer utrymme för att avslöja skönheten i hem- och balkongväxter. De är dekorativa på egen hand också - inga tråkigare, vanliga lådor!

Tänker du sätta upp en örtträdgård vid din kök fönsterbräda? Den långa "Coubi" potten med fat / bricka ger utmärkta odlingsförhållanden för alla örter. Ta en titt på våra dubbla örtkrukor, den runda "Limes Dublo" och fyrkantiga "Twins Cube", som finns i café latte, vit, fuchsia-rosa, korallröd och limegrön. Du hittar också funktionella kaktuskrukor i många spännande former och färger i vår butik. Den långa 49 x 17 cm “Ratolla” planteraren med en tefat ger tillräckligt med utrymme för att odla flera arter av prydnadsaftar, färgglada coleusvarianter eller murgröna. Det fantastiska rottingmönstret kommer att ge hyggen i varje interiör. Välj större modeller för balkonger och terrasser, till exempel den klassiska långa utomhus 60-cm "Terra" planteraren eller den eleganta 19 x 56 cm "Begonia" blomsterplanteraren. Beställ en stor och solid 77 cm lång "Respana Planter Low Home Garden" behållare för alla specialuppgifter. Du skulle kunna odla prydnadsklockor och chilipeppar, cocktailtomater och sallad för unga löv där. Vår onlinebutik erbjuder ett brett urval av dekorativa kastrullar för rektangulära krukor. Kasta inte bort den lurviga och ändå funktionella balkonglådorna. Du kanske gömmer det i den fina "Sahara Petit" långa höljet eller "Bella", "Lace" eller "City" höljen med nätliknande efterbehandling. Det är dags att lära känna vårt brett sortiment av storlekar och färger.

Vi uppmuntrar dig att handla snabbt och bekvämt online. Du hittar inte ett så brett produktutbud till så konkurrenskraftiga priser någon annanstans!