• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Rektangulära krukor och lådor

Full av kreativa idéer? Vill du skapa originella, dekorativa växtkompositioner själv? Vår kategori Rektangulära krukor och lådor är perfekt för alla dina fantasifulla skapelser. Dessa rektangulära behållare erbjuder gott om utrymme och framhäver skönheten hos dina inomhus- och balkongväxter på ett framstående sätt. Dessutom är de dekorativa föremål i sig själva, inte längre lik de tråkiga, enkla lådorna du kanske är van vid!

Planerar du att starta en örtträdgård på ditt köksfönster? Den avlånga "Coubi"-krukan, komplett med en underlägg eller bricka, är idealisk och skapar utmärkta odlingsförhållanden för olika örter. Utforska våra dubbla örtkrukor: den runda "Limes Dublo" och den fyrkantiga "Twins Cube", tillgängliga i nyanser som café latte, vit, fuchsia-rosa, korallröd och limegrön. Dessutom har vår butik funktionella kaktuskrukor i en mängd spännande former och färger. Den rymliga 49 x 17 cm "Ratolla"-lådan med underlägg rymmer flera prydnadssuckulenter, färgstarka coleus-varianter eller murgröna, och med sitt fantastiska rottingmönster tillför den en mysig känsla till varje inredning. För de med balkonger och terrasser, överväg större modeller som den klassiska 60 cm långa utomhuslådan "Terra" eller den eleganta 19 x 56 cm blomsterlådan "Begonia". För särskilda trädgårdsuppgifter är den stabila och rymliga 77 cm långa "Respana Planter Low Home Garden"-lådan din bästa lösning. Den är perfekt för odling av prydnadsbell- och chilipeppar, cocktailtomater och bladsallat. Djupdyk i kategorin Rektangulära krukor och lådor, och du hittar ett överflöd av dekorativa höljen för dina rektangulära krukor. Kasta inte bort de slitna men fortfarande funktionsdugliga balkonglådorna; dölj dem istället med det eleganta "Sahara Petit"-höljet eller välj mellan höljen "Bella", "Lace" eller "City" med nätliknande avslutningar. Det är dags att utforska vårt breda sortiment av storlekar och färger.

Vi uppmanar dig att handla snabbt och smidigt online. Du kommer inte att hitta en så bred produktval till så konkurrenskraftiga priser någon annanstans!