• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ghivece și Jardiniere Dreptunghiulare

Plin de idei creative? Doriți să creați singur compoziții originale și decorative cu plante? Categoria noastră Ghivece și Jardiniere Dreptunghiulare este perfectă pentru toate creațiile dumneavoastră imaginative. Aceste recipiente dreptunghiulare oferă spațiu generos, evidențiind frumusețea plantelor de interior și a celor de balcon. Mai mult, ele sunt și piese decorative în sine, nu mai par niște cutii plictisitoare și simpliste la care s-ar putea să fiți obișnuiți!

Planificați să vă amenajați o grădină de plante aromatice pe pervazul bucătăriei? Ghivecele “Coubi” de formă lunguieță, însoțite de o farfurioară sau tavă, sunt ideale și asigură condiții excelente de creștere pentru toate tipurile de plante aromatice. Explorați ghivecele noastre duble pentru plante aromatice: modelul rotund “Limes Dublo” și cel pătrat “Twins Cube”, disponibile în nuanțe precum cafea cu lapte, alb, roz fuchsia, roșu coral și verde lime. În plus, magazinul nostru oferă și ghivece funcționale pentru cactuși într-o varietate de forme și culori atractive. Ghivecele “Ratolla” de 49 x 17 cm, însoțite de o farfurioară, oferă spațiu suficient pentru mai multe specii de suculente ornamentale, varietăți de coleus colorate sau iederă, iar modelul lor elegant de ratan va adăuga o notă de confort oricărui interior. Pentru balcoane și terase, alegeți modele mai mari, cum ar fi ghivecele “Terra” de 60 cm sau jardinierele elegante “Begonia” de 19 x 56 cm. Pentru sarcini speciale, ghivecele robuste și spațioase “Respana Planter Low Home Garden” de 77 cm lungime sunt alegerea perfectă. Acestea sunt potrivite pentru cultivarea ardeilor ornamentali și a celor iuți, a roșiilor cherry și a salatelor. Descoperiți mai multe în categoria Ghivece și Jardiniere Dreptunghiulare, unde veți găsi o multitudine de carcase decorative pentru ghivecele dreptunghiulare. Nu aruncați cutiile pentru balcon care par vechi, dar sunt încă funcționale; le puteți ascunde în carcasa elegantă “Sahara Petit” sau puteți alege dintre modelele “Bella”, “Lace” sau “City”, cu finisaje tip plasă. Este momentul să explorați gama noastră vastă de dimensiuni și culori.

Vă încurajăm să faceți cumpărături rapid și convenabil online. Nu veți găsi o selecție atât de diversă de produse la prețuri atât de competitive în altă parte!