• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ghivece și Jardiniere Dreptunghiulare

Capul plin de idei? Doriți să creați singuri compoziții vegetale decorative pentru plante? Vasele și plantele noastre dreptunghiulare vor găzdui toate creațiile voastre. Containerele dreptunghiulare oferă mai mult spațiu pentru expunerea frumuseții plantelor de acasă și a balconului. De asemenea, sunt ornamentale - nu mai sunt plictisitoare și cutii simple!

Intenționați să amenajați o grădină pe bază de plante la pervazul bucătăriei dvs.? Oala lungă „Coubi” cu o farfurie / tavă oferă condiții excelente de creștere pentru toate ierburile. Uitați-vă la ghivecele noastre cu plante duble, rotundul „Limes Dublo” și „Twins Cube” pătrat, disponibile în cafenele latte, alb, roz-fucsia, roșu coral și verde var. Veți găsi, de asemenea, ghivece de cactus funcționale, în multe forme și culori intrigante la magazinul nostru. Mașina de plantă „Ratolla” lungă de 49 x 17 cm cu farfurie oferă suficient spațiu pentru a crește mai multe specii de suculente ornamentale, soiuri coleus colorate sau iederă. Modelul său minunat, din ratan, va adăuga confort în fiecare interior. Selectați modele mai mari pentru balcoane și terase, de exemplu, clasicul plantator „Terra” lung de 60 cm în exterior sau plantă elegantă de flori „Begonia” de 19 x 56 cm. Comandați un recipient mare și solid de 77 cm lungime „Respana Planter Low Home Garden” pentru toate sarcinile speciale. Ai putea crește ardei ardei și ardei iute, roșii cocktail și salată pentru frunze tinere acolo. Magazinul nostru online oferă o selecție largă de carcase decorative pentru ghivece dreptunghiulare. Nu aruncați cutiile de balcon, aspectuos, dar încă funcțional. Puteți să-l ascundeți în carcasa lungă „Sahara Petit” sau în carcasele „Bella”, „Dantelă” sau „City” cu finisare asemănătoare cu ochiuri. Este timpul să cunoaștem sortimentul nostru larg de dimensiuni și culori.

Vă recomandăm să cumpărați rapid și comod online. Nu veți găsi o selecție atât de largă de produse la prețuri atât de competitive în altă parte!