• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Suorakulmaiset ruukut ja istutuskoneet

Pää täynnä ideoita? Haluatko luoda omia alkuperäisiä, koristeellisia kasvien koostumuksia? Suorakulmaiset ruukut ja istutuskoneet majoittavat kaikki luomuksesi. Suorakulmaiset astiat tarjoavat enemmän tilaa kodin ja parvekasvien kauneuden paljastamiseksi. Ne ovat myös itse koristeellisia - ei enää tylsää, tavallista laatikkoa!

Aiotko perustaa yrttitarhan keittiön ikkunalaudalle? Pitkä “Coubi” -potti, jossa on lautanen / alusta, tarjoaa erinomaiset kasvuolosuhteet kaikille yrtteille. Tutustu kaksinkertaisiin yrttiruukkuihimme, pyöreään “Limes Dublo” ja neliömäiseen “Twins Cube”, jotka ovat saatavana kahvilalatteessa, valkoisena, fuksia-vaaleanpunaisena, korallinpunaisena ja limevihreänä. Löydät myymälästämme myös toimivia kaktusruukuja monissa kiehtovissa muodoissa ja väreissä. Pitkä 49 x 17 cm: n ”Ratolla” -laatikko, jolla on lautanen, tarjoaa tarpeeksi tilaa kasvattaa useita koriste-sukulentteja, värikkäitä coleus-lajikkeita tai murattipuita. Sen ihmeellinen, rottinki-malli lisää kodikkuutta jokaiseen sisustukseen. Valitse suurempia malleja parvekkeille ja terasseille, esimerkiksi klassinen pitkä ulkokäyttöön tarkoitettu 60 cm: n Terra-istutuslaite tai tyylikäs 19 x 56 cm: n Begonia-kukkaistutus. Tilaa iso ja vankka 77 cm pitkä Respana Planter Low Home Garden -astia kaikkiin erityistehtäviin. Voit siellä kasvattaa koristeellisia kello- ja chilipaprikoita, cocktail-tomaattia ja salaattia nuorille lehtille. Verkkokaupassamme on laaja valikoima suorakaiteen muotoisten ruukkujen koristeellisia ruukukoteloita. Älä heitä häikäisevän näköisiä, mutta silti toimivia parvekelaatikoita. Voit piilottaa sen posh ”Sahara Petit” pitkässä kotelossa tai ”Bella”, ”Lace” tai ”City” -kotelossa, jossa on silmämääräinen viimeistely. On aika tutustua laajaan koko- ja värivalikoimaamme.

Kannustamme sinua ostamaan nopeasti ja kätevästi verkossa. Et löydä niin laajaa tuotevalikoimaa niin kilpailukykyisillä hinnoilla missään muualla!