• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Suorakulmaiset ruukut ja istutuskoneet

Täynnä luovia ideoita? Haluatko luoda itse alkuperäisiä, koristeellisia kasvien asetelmia? Suorakulmaiset ruukut ja istutuskoneet -kategoriastamme löydät täydellisen ratkaisun kaikkiin luoviin projekteihisi. Nämä suorakulmaiset astiat tarjoavat runsaasti tilaa, ja ne korostavat sekä sisä- että parvekekasviesi kauneutta. Lisäksi ne ovat itsessään koriste-esineitä, eivätkä ne enää näytä tylsiltä ja yksinkertaisilta laatikoilta, joihin olet ehkä tottunut!

Aiotko perustaa yrttitarhan keittiön ikkunalaudalle? Pitkänmallinen “Coubi”-ruukku, joka tulee alustan tai tarjottimen kanssa, on ihanteellinen ja luo erinomaiset olosuhteet kaikille yrteille. Tutustu kaksinkertaisiin yrttiruukkuihimme: pyöreä “Limes Dublo” ja neliömäinen “Twins Cube”, saatavilla väreissä kuten café latte, valkoinen, fuksianpunainen, korallinpunainen ja limenvihreä. Lisäksi myymälässämme on monia käytännöllisiä kaktusruukkuja erilaisissa houkuttelevissa muodoissa ja väreissä. Tilava 49 x 17 cm “Ratolla”-istutusastia, joka tulee alustan kanssa, tarjoaa tarpeeksi tilaa useiden koristeellisten mehikasvien, värikkäiden coleus-lajikkeiden tai murattien kasvattamiseen. Sen upea rottinkikuvio tuo kodikkuutta mihin tahansa sisustukseen. Suurempiin tiloihin, kuten parvekkeisiin ja terasseihin, valitse suuremmat mallit, kuten klassinen 60 cm pitkä “Terra”-ulkokasvien istutusastia tai tyylikäs 19 x 56 cm “Begonia”-kukkaruukku. Suurempiin ja vakaampiin projekteihin valitse 77 cm pitkä “Respana Planter Low Home Garden” -istutusastia. Siinä voit kasvattaa koristeellisia paprika- ja chililajikkeita, cocktailtomaatteja ja salaattia. Syvenny Suorakulmaiset ruukut ja istutuskoneet -kategoriaamme, ja löydät monia koristeellisia suojia suorakulmaisille ruukuillesi. Älä heitä pois vanhoja, mutta edelleen toimivia parvekelaatikoita; voit piilottaa ne tyylikkääseen “Sahara Petit” -suojukseen tai valita “Bella”, “Lace” tai “City” -suojukset, joissa on verkonomaiset viimeistelyt. On aika tutustua laajaan valikoimaamme eri kokoja ja värejä.

Kutsumme sinut tekemään ostoksia nopeasti ja kätevästi verkossa. Et löydä näin laajaa tuotevalikoimaa näin kilpailukykyiseen hintaan mistään muualta!