• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Rechthoekige potten en bloembakken

Hoofd vol ideeën? Wilt u zelf originele, decoratieve plantensamenstellingen maken? Onze rechthoekige potten en bloembakken zijn geschikt voor al uw creaties. Rechthoekige containers bieden meer ruimte voor het blootleggen van de schoonheid van huis- en balkonplanten. Ze zijn ook op zichzelf sier - geen saaie, eenvoudige dozen meer!

Ben je van plan om een kruidentuin aan te leggen in je keukenbank? De lange "Coubi" -pot met schotel / dienblad biedt uitstekende groeiomstandigheden voor alle kruiden. Bekijk onze dubbele kruidenpotten, de ronde "Limes Dublo" en de vierkante "Twins Cube", verkrijgbaar in café latte, wit, fuchsia-roze, koraalrood en limoengroen. U vindt ook functionele cactuspotten in vele intrigerende vormen en kleuren in onze winkel. De lange “Ratolla” -planter van 49 x 17 cm met schotel biedt voldoende ruimte voor het kweken van verschillende soorten sierplanten, kleurrijke coleus-soorten of klimop. Het prachtige rotanpatroon voegt gezelligheid toe aan elk interieur. Selecteer grotere modellen voor balkons en terrassen, bijv. De klassieke lange 60 cm "Terra" buitenbak of de elegante 19 x 56 cm "Begonia" bloempot. Bestel grote en solide 77 cm lange "Respana Planter Low Home Garden" container voor alle speciale taken. Je zou daar sierbel- en chilipepers, cocktailtomaten en sla voor jonge bladeren kunnen kweken. Onze online winkel biedt een brede selectie decoratieve potomhulsels voor rechthoekige potten. Gooi de armoedige, maar toch functionele balkondozen niet weg. U kunt het verbergen in de chique "Sahara Petit" lange behuizing of de "Bella", "Lace" of "City" omhulsels met gaasachtige afwerking. Het is tijd om ons brede assortiment aan maten en kleuren te leren kennen.

We raden u aan snel en gemakkelijk online te winkelen. U zult nergens anders zo'n brede productselectie tegen zo concurrerende prijzen vinden!