• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Rechthoekige potten en bloembakken

Vol creatieve ideeën? Wil je zelf originele, decoratieve plantencomposities creëren? Onze categorie Rechthoekige potten en bloembakken is perfect voor al jouw fantasierijke creaties. Deze rechthoekige containers bieden veel ruimte, waardoor de schoonheid van je kamer- en balkonplanten beter tot hun recht komt. Bovendien zijn ze op zichzelf al decoratieve stukken, niet langer lijkend op de saaie, eenvoudige bakken waar je misschien aan gewend bent!

Ben je van plan een kruidentuin te beginnen op de vensterbank van je keuken? De langwerpige “Coubi” pot, compleet met een schotel of dienblad, is ideaal en creëert uitstekende groeiomstandigheden voor verschillende kruiden. Ontdek onze dubbele kruidenpotten: de ronde “Limes Dublo” en de vierkante “Twins Cube”, verkrijgbaar in kleuren als café latte, wit, fuchsia-roze, koraalrood en limoengroen. Daarnaast biedt onze winkel functionele cactuspotjes in een reeks intrigerende vormen en kleuren. De ruime 49 x 17 cm “Ratolla” bloembak met schotel biedt plaats aan meerdere sierlijke vetplanten, levendige coleus-varianten of klimop, wat met het prachtige rieten patroon een gezellige toevoeging aan elk interieur is. Voor diegenen met balkons en terrassen overweeg grotere modellen zoals de klassieke 60 cm lange buitenbak “Terra” of de elegante 19 x 56 cm “Begonia” bloemenbak. Voor speciale tuinierstaken is de stevige en ruime 77 cm lange “Respana Planter Low Home Garden” bak je go-to. Deze is perfect voor het kweken van sierpepers, cocktailtomaten en bladsla. Duik dieper in de categorie Rechthoekige potten en bloembakken, en je vindt een breed scala aan decoratieve hoezen voor je rechthoekige potten. Gooi die versleten maar nog steeds functionele balkonbakken niet weg; verberg ze in plaats daarvan met de chique “Sahara Petit” hoes of kies uit de “Bella”, “Lace”, of “City” hoezen met netachtige afwerkingen. Het is tijd om ons uitgebreide assortiment aan maten en kleuren te verkennen.

We nodigen je uit om snel en gemakkelijk online te winkelen. Je vindt nergens anders zo'n gevarieerd productaanbod tegen zulke concurrerende prijzen!