• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Pravokotne lončke in sadilnice

Polna idej? Želite sami ustvariti originalne, okrasne rastlinske kompozicije? Naši pravokotni lonci in sadilniki bodo ustrezali vsem vašim stvaritvam. Pravokotne posode zagotavljajo več prostora za izpostavljanje lepot domačih in balkonskih rastlin. Tudi sami so okrasni - nič več dolgočasnih, navadnih škatel!

Ali nameravate na svojem kuhinjskem oknu postaviti zeliščni vrt? Dolg lonec Coubi s krožnikom / pladnjem zagotavlja odlične rastne pogoje za vsa zelišča. Oglejte si naše posode z dvojnimi zelišči, okroglo “Limes Dublo” in kvadratno “Twins Cube”, ki je na voljo v kavarni Latte, bela, fuksija-roza, koralno rdeča in lipo zelena. V naši trgovini boste našli tudi funkcionalne lončke s kaktusom v številnih intrigantnih oblikah in barvah. Dolg sadilnik rastlin Ratolla v velikosti 49 x 17 cm s krožnikom nudi dovolj prostora za gojenje več vrst okrasnih sukulentov, barvnih sort koleraba ali bršljana. Njen čudovit, ratanski vzorec bo dodal udobnost vsaki notranjosti. Izberite večje modele balkonov in teras, na primer klasični dolgi zunanji sadilnik Terra 60 cm ali eleganten sejalec za cvetje Begonia 19 x 56 cm. Za vsa posebna opravila naročite velik in trden 77 cm dolg posodico "Respana Planter Low Home Garden". Tam bi lahko gojili okrasne paprike in čilije, koktajl paradižnik in solato za mlade liste. Naša spletna trgovina ponuja pestro izbiro okrasnih lončkov za pravokotne lončke. Ne mečite prostranih, vendar še vedno funkcionalnih balkonskih škatel. Lahko ga skrijete v šivanem ohišju "Sahara Petit" ali v ohišjih "Bella", "Čipke" ali "City" z mrežasto končno obdelavo. Čas je, da spoznamo naš širok izbor velikosti in barv.

Svetujemo vam, da hitro in priročno nakupujete prek spleta. Tako širokega izbora izdelkov po tako konkurenčnih cenah ne boste našli nikjer drugje!

-10%
4.01 4.46