• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Téglalap alakú virágtartók és virágcserép

Tele van ötletekkel? Szeretne eredeti, dekoratív növénykompozíciókat létrehozni? Téglalap alakú virágtartóink és virágcseréink minden alkotásának helyet biztosítanak. A téglalap alakú tartók több helyet biztosítanak a lakás- és erkélynövények szépségének bemutatására. Önmagukban is díszítőek – nincsenek többé unalmas, egyszerű dobozok!

Szeretne egy fűszerkertet létrehozni a konyhaablaknál? A hosszú “Coubi” virágtartó tálca / tálcával kiváló növekedési feltételeket biztosít minden fűszernövény számára. Tekintse meg kettős fűszernövényeinket, a kerek “Limes Dublo” és a négyzet alakú “Twins Cube” virágtartókat, amelyek kávélatte, fehér, fukszia-rózsaszín, korallpiros és limezöld színben kaphatók. Funkcionális kaktuszvirágtartókat is talál sokféle formában és színben üzletünkben. A hosszú 49 x 17 cm-es “Ratolla” virágtartó tálca elegendő helyet biztosít több fajta dísznövény, színes kóleusz vagy borostyán termesztésére. Csodálatos, rattan mintája minden belső térhez otthonosságot ad. Válasszon nagyobb modelleket erkélyekre és teraszokra, például a klasszikus hosszú, 60 cm-es “Terra” virágtartót vagy az elegáns 19 x 56 cm-es “Begonia” virágvirágtartót. Rendeljen nagy és masszív, 77 cm hosszú “Respana Planter Low Home Garden” tartályt minden speciális feladatra. Ott növeszthet díszcsengőt és csilipaprikát, koktélparadicsomot és fiatal leveles salátát. Online üzletünk széles választékot kínál dekoratív virágcserép burkolatokhoz téglalap alakú virágtartókhoz. Ne dobja el a kopott megjelenésű, még mindig funkcionális erkélyládákat. Elrejtheti őket a csinos “Sahara Petit” hosszú burkolatban vagy a “Bella”, “Lace” vagy “City” burkolatokban, amelyek hálószerű befejezéssel rendelkeznek. Itt az ideje, hogy megismerje széles méret- és színválasztékunkat.

Biztatjuk Önt, hogy gyorsan és kényelmesen vásároljon online. Máshol nem talál ilyen széles termékválasztékot ilyen versenyképes áron!