• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Téglalap alakú cserepek és virágtartók

A fej tele van ötletekkel? Szeretne saját, eredeti, dekoratív növénykompozíciókat készíteni? Téglalap alakú cserepek és ültetvényeink minden alkotását befogadják. A téglalap alakú tartályok több helyet kínálnak az otthoni és az erkélyes növények szépségének feltárására. Saját maguk is díszítik - nincs több unalmas, egyszerű doboz!

Tervezni fog egy gyógynövénykert felállítását a konyha ablakpárkányán? A hosszú „Coubi” edény csészealjjal / tálcával kiváló növekedési feltételeket biztosít minden gyógynövény számára. Vessen egy pillantást a dupla gyógynövényes edényekre, a „Limes Dublo” és a „Twins Cube” négyzet alakú, a café latte-ben kapható, fehér, fukszia-rózsaszín, korallvörös és lime-zöld színben. Boltunkban számos érdekes forma és színű funkcionális kaktuszcserép található. A hosszú, 49 x 17 cm-es „Ratolla” ültetvény csészealjjal elegendő helyet biztosít számos fajta díszítő pozsgás növény, színes coleus fajta vagy borostyán termesztéséhez. Csodálatos, rattan mintája minden belső berendezést hozzáad. Válasszon nagyobb modelleket erkélyekhez és teraszokhoz, például a klasszikus hosszú, kültéri 60 cm-es „Terra” vetőgépet vagy az elegáns 19 x 56 cm-es „Begonia” virágtartót. Rendeljen meg egy nagy és szilárd, 77 cm hosszú „Respana Planter Low Home Garden” tartályt minden speciális feladathoz. Itt képes lenne dísznövény- és chili paprikát, koktélparadicsomot és fiatal salátafélét termeszteni ott. Online áruházunk széles választékát kínálja a téglalap alakú edények dekoratív edényburkolataiból. Ne dobja el a kopott megjelenésű, mégis funkcionális erkélydobozt. Elrejtheti azt a posh “Sahara Petit” hosszú burkolatban vagy a “Bella”, “Csipke” vagy “City” burkolatban, hálószerű felülettel. Ideje megismerni széles méret- és színválasztékunkat.

Javasoljuk, hogy gyorsan és kényelmesen vásároljon online. Soha nem talál ilyen széles termékválasztékot olyan versenyképes áron!