• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Vermicompost

Vermicompost wordt vaak als eerste keuze gemaakt voor milieuvriendelijke, biologische plantenteelt - en dat is niet voor niets! Bent u zich bewust van waar deze populaire term naar verwijst? Vermicompost is een vloeibare meststof gemaakt van de ontlasting van rode regenwormen en andere aardwormen. Dit zeer waardevolle organische materiaal is pure humus, verrijkt met niet alleen essentiële voedingsstoffen voor planten, maar ook nuttige bacteriën uit het spijsverteringssysteem van rode regenwormen. Vermicompost voedt planten en verbetert tegelijkertijd de bodemkwaliteit, beschermt tegen plotselinge pH-veranderingen, onbalans in voedingsstoffen en uitputting van de bodem.

Deze 100% natuurlijke, alles-in-één meststof is ideaal voor gebruik thuis, op het balkon en in de tuin, geschikt voor sier-, utilitaire of eetbare planten. In tegenstelling tot minerale producten bevat het geen hoge doses macronutriënten, dus er is geen risico op overbemesting of verbranding van uw planten. De vermicompost die we aanbieden is effectief, veilig en geconcentreerd, waardoor het zeer efficiënt is. Het wordt meestal toegepast als een wateroplossing tijdens het bewateren. Als u op zoek bent naar een veelzijdige meststof, hoeft u niet verder te zoeken! Wees echter op de hoogte dat niet alle vermicompost op de markt even effectief is. Zorg ervoor dat u vermicompostproducten zonder kunstmatige toevoegingen kiest door die van gerenommeerde fabrikanten en merken te selecteren, net zoals degene die beschikbaar zijn in onze tuinwinkel.

We raden ten zeerste de vermicompost van het merk Agrecol aan, verkrijgbaar in verschillende maten. De Super Forte Biohumus, met zijn gebalanceerde minerale inhoud, is perfect voor het voeden van groenten en uitbundige zomerbloeiers zoals hangende petunia's en geraniums. Voor orchideeënliefhebbers is de MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermicompost van Target speciaal geformuleerd voor deze prachtige bloemen. Onze online tuinwinkel biedt ook professionele vermicompost-verrijkte grond voor groenten, kruiden en bloemen, wat een uitstekende start biedt voor al uw planten. We nodigen u uit om te profiteren van onze concurrerende prijzen en efficiënte thuisbezorging. Ontdek ons brede assortiment natuurlijke organische meststoffen en begin te genieten van weelderige, levendige planten. We zijn er om u te helpen!