• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Vermicompost

Vermicompost komt in de eerste plaats voor de geest in combinatie met milieuvriendelijke, biologische plantenculturen. En terecht! Weet u toevallig precies wat voor soort kunstmest of plantenvoeding er achter deze populaire handelsnaam schuilgaat? Vermicompost is een vloeibare meststof die wordt geproduceerd uit uitwerpselen van rode wiebelaars en andere regenwormen. Deze uitzonderlijk waardevolle organische stof is pure humus die niet alleen voedingsstoffen bevat die planten nodig hebben, maar ook nuttige bacteriën die afkomstig zijn van het rode wiggler-spijsverteringsstelsel. Vermicompost voedt planten en verbetert tegelijkertijd de bodemkwaliteit, waardoor plotselinge reactieveranderingen, verstoringen van de nutriëntenbalans en mager worden voorkomen.

Deze 100% natuurlijke meststof voor alle doeleinden voor huis, balkon en tuin is geschikt voor alle planten, of ze nu decoratief, nuttig of eetbaar zijn. In tegenstelling tot de minerale producten bevat het geen grote doses macronutriënten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke overbemesting of verbranding van uw planten. Het product dat hier wordt aangeboden, is effectief, veilig en geconcentreerd, dus uitzonderlijk efficiënt. Het wordt meestal gebruikt als wateroplossing tijdens het besproeien. Bent u op zoek naar een meststof die geschikt is voor alle planten? Kies dit product en zoek niet verder! Houd er echter rekening mee dat niet elke vermicompost die op de markt verkrijgbaar is even efficiënt zou zijn. Zorg ervoor dat u vermicompost-producten kiest die vrij zijn van kunstmatige toevoegingen door producten van bekende fabrikanten en merken te kopen. Net als degenen, wiens meststoffen en plantenvoeding verkrijgbaar zijn in onze tuinwinkel!

Wij raden vermicompost aan van het beproefde merk Agrecol, verkrijgbaar in verschillende maten. De Super Forte Biohumus met zijn uitgebalanceerde mineralengehalte is uitermate geschikt voor het voeren van groenten en rijkbloeiende zomerplanten, zoals hangpetunia's en geraniums. Als je een orchideeëncollectie hebt, kies dan voor de MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermicompost van Target. Het is speciaal samengesteld om aan de specifieke eisen van deze prachtige bloemen te voldoen. Onze online tuinwinkel biedt professionele met vermicompost verrijkte grond voor groenten, kruiden en bloemen die een goede voorsprong geven voor al je groene vrienden. Wij nodigen u vriendelijk uit om te profiteren van onze betaalbare prijzen en kosteneffectieve thuisbezorging bij u aan huis. Bekijk ons aanbod, kies uit de breedste selectie natuurlijke organische meststoffen die op de markt verkrijgbaar zijn en geniet van prachtige, rijkbloeiende planten. Wij staan voor je klaar!

Biohumus - Vermicompost voor groene planten - Agrecol® - 350 ml - -10%
3.22 3.58
Promotie eindigt
Biohumus Super Forte Vermicompost - Universele meststof - Agrecol® - 350 ml - -10%
3.22 3.58
Promotie eindigt
Biohumus - Universele vermicompost - Agrecol® - 1 liter - -10%
5.15 5.73
Promotie eindigt
Biohumus Vermicompost van rode wiebelaars - BIOPON® - 1 liter - -10%
5.45 6.05
Promotie eindigt
Biohumus - Vermicompost voor bloeiende planten - BIOPON® - 1 l - -10%
5.45 6.05
Promotie eindigt
Vermicompost voor geraniums en andere balkonplanten - BIOPON - 1 liter - -10%
5.45 6.05
Promotie eindigt
Biohumus MAX-HUMVIT - 100% organische vermicompost meststof - Target® - 1 liter - -10%
6.30 7.00
Promotie eindigt
Biohumus MAX-STORCZYK - 100% organische vermicompost meststof - Target® - 1 liter - -10%
6.58 7.31
Promotie eindigt
BIO - Organische mest en humus - Substral® - 1,5 kg - -10%
10.31 11.45
Promotie eindigt
BIO - Organische mest en humus - Substral® - 3,5 kg - -10%
17.28 19.20
Promotie eindigt
Biohumus MAX-HUMVIT - 100% biologische vermicompost meststof - Target® - 5 liter - -10%
22.01 24.45
Promotie eindigt