• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Vermicompost

Vermicompost kommer att tänka först och främst i samband med miljövänliga, organiska växtkulturer. Och med rätta! Visste du råkar exakt, vilken typ av gödselmedel eller växtmat gömmer sig bakom detta populära handelsnamn? Vermicompost är ett flytande gödselmedel som produceras av avföring från röda perukar och andra daggmaskar. Detta exceptionellt värdefulla organiska material är ren humus som inte bara innehåller näringsämnen som behövs av växter utan också användbara bakterier som kommer från det röda wiggler-matsmältningssystemet. Vermicompost matar växter och förbättrar markkvaliteten samtidigt, förhindrar marken från plötslig reaktionsförändring, störningar i näringsbalansen och från att bli mager.

Detta 100% naturliga, allmänna gödningsmedel för hemmet, balkongen och trädgården passar alla växter, oavsett om de är dekorativa, användbara eller ätliga. I motsats till mineralprodukterna innehåller den inte stora doser makronäringsämnen, därför bör du inte oroa dig för eventuell övergödning eller förbränning av dina växter. Produkten som erbjuds här är effektiv, säker och koncentrerad och därmed exceptionellt effektiv. Det används oftast som en vattenlösning under vattning. Letar du efter ett gödselmedel som passar alla växter? Välj den här produkten och leta inte längre! Observera dock att inte varje vermikompost som finns på marknaden skulle vara lika effektiv. Se till att du väljer vermikompostprodukter utan konstgjorda tillsatser genom att köpa produkter från kända tillverkare och varumärken. Precis som de, vars gödningsmedel och växtfoder finns i vår trädgårdshandel!

Vi rekommenderar vermicompost från det beprövade varumärket Agrecol, som finns i olika storlekar. Super Forte Biohumus med sitt balanserade mineralinnehåll passar perfekt för utfodring av grönsaker och rikligt blommande sommarväxter, till exempel efterföljande petunier och pelargoner. Om du äger en orkidésamling, välj MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermicompost från Target. Den har specialkomponerats för att passa de specifika kraven för dessa vackra blommor. Vår online trädgårdshandel erbjuder professionell vermikompostberikad jord för grönsaker, örter och blommor som säkerställer ett bra försprång för alla dina gröna vänner. Vi inbjuder dig att dra nytta av våra överkomliga priser och kostnadseffektiva hemleveranser direkt till din dörr. Ta en titt på vårt erbjudande, välj bland det bredaste urvalet av naturliga organiska gödningsmedel som finns på marknaden och börja njuta av vackra, rikligt blommande växter. Vi är där för dig!

Biohumus Vermicompost från röda wigglers - BIOPON® - 1 litr - -10%
52.58 kr 58.42 kr
Kampanjen slutar
Biohumus - Vermicompost för blommande växter - BIOPON® - 1 l - -10%
57.32 kr 63.68 kr
Kampanjen slutar
Vermicompost för pelargoner och andra balkongväxter - BIOPON - 1 liter - -10%
57.32 kr 63.68 kr
Kampanjen slutar
Biohumus MAX-STORCZYK - 100% organiskt vermicompost-gödselmedel - Target® - 1 liter - -10%
88.26 kr 98.08 kr
Kampanjen slutar
BIO - Organisk gödsel och humus - Substral® - 1,5 kg - -10%
102.32 kr 113.68 kr
Kampanjen slutar
BIO - Organisk gödsel och humus - Substral® - 3,5 kg - -10%
200.37 kr 222.63 kr
Kampanjen slutar
Biohumus MAX-HUMVIT - 100% organiskt vermikompostgödselmedel - Target® - 5 liter - -10%
261.45 kr 290.50 kr
Kampanjen slutar