• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vermicompost

Vermikompost är ofta det första valet för ekologisk och organisk växtodling - och med goda skäl! Är du medveten om vad detta populära begrepp syftar på? Vermikompost är en flytande gödsel som görs av avföring från röda maskar och andra daggmaskar. Detta mycket värdefulla organiska material är ren humus, berikad inte bara med väsentliga näringsämnen för växter utan också med gynnsamma bakterier från matsmältningssystemet hos röda maskar. Vermikompost näringar växter och förbättrar samtidigt jordkvaliteten, vilket skyddar mot plötsliga pH-förändringar, näringsobalanser och jordutarmning.

Denna 100% naturliga, allroundgödsel är idealisk för användning i hemmet, på balkongen och i trädgården och är lämplig för prydnadsväxter, användbara växter eller ätbara växter. Till skillnad från mineralprodukter innehåller den inte höga doser av makronäringsämnen, så det finns ingen risk för övergödning eller brännskador på dina växter. Vermikomposten vi erbjuder är effektiv, säker och koncentrerad, vilket gör den mycket effektiv. Den används vanligtvis som en vattenlösning vid bevattning. Om du letar efter en mångsidig gödsel behöver du inte leta längre! Men var medveten om att inte all vermikompost på marknaden är lika effektiv. Se till att välja vermikompostprodukter utan konstgjorda tillsatser genom att välja sådana från pålitliga tillverkare och varumärken, precis som de som finns tillgängliga i vår trädgårdsbutik.

Vi rekommenderar starkt varumärket Agrecol's vermikompost, som finns i olika storlekar. Super Forte Biohumus, med sitt balanserade mineralinnehåll, är perfekt för att nära grönsaker och rikligt blommande sommarblommor som hängpetunior och pelargoner. För orkidéentusiaster är MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermikompost från Target speciellt formulerad för dessa utsökta blommor. Vår online-trädgårdsbutik erbjuder också professionell vermikompostberikad jord för grönsaker, örter och blommor, vilket ger en utmärkt start för alla dina växter. Vi inbjuder dig att dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och effektiv hemleverans. Utforska vårt breda utbud av naturliga organiska gödselmedel och börja njuta av frodiga, livfulla växter. Vi är här för att hjälpa dig!