• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Вермикомпост

Вермикомпостът често е първият избор за екологосъобразно и органично отглеждане на растения - и с добра причина! Знаете ли на какво се отнася този популярен термин? Вермикомпостът е течно торене, направено от изпражненията на червеите и други видове червеи. Този изключително ценен органичен материал е чист хумус, обогатен не само с основни хранителни вещества за растенията, но и с полезни бактерии от храносмилателната система на червеите. Вермикомпостът храни растенията и същевременно подобрява качеството на почвата, защитавайки я от рязки промени в pH стойността, дисбаланс на хранителните вещества и изчерпване на почвата.

Този 100% натурален и универсален тор е идеален за домашна, балконова и градинска употреба, подходящ за декоративни, полезни или ядливи растения. За разлика от минералните продукти, той не съдържа високи дози на макрохранителни вещества, така че няма риск от прекомерно торене или изгаряне на растенията ви. Предлаганият от нас вермикомпост е ефикасен, безопасен и концентриран, което го прави изключително ефективен. Обикновено се прилага като воден разтвор при поливане. Ако търсите универсален тор, няма нужда да търсите другаде! Все пак, бъдете внимателни, че не всички вермикомпости на пазара са равностойни. Уверете се, че избирате вермикомпостни продукти без изкуствени добавки, като избирате такива от уважавани производители и марки, подобно на тези, които предлагаме в нашия градинарски магазин.

Ние силно препоръчваме вермикомпоста на марката Agrecol, предлаган в различни размери. Супер Форте Биохумусът, с балансирано съдържание на минерали, е идеален за подхранване на зеленчуци и богати летни цветя като висящите петунии и гераниуми. За любителите на орхидеите, вермикомпостът MAX-STORCZYK (Орхид-Макс) на Target е специално формулиран за тези изискани цветя. Нашият онлайн градинарски магазин предлага също професионална почва, обогатена с вермикомпост, за зеленчуци, билки и цветя, предоставяйки отлично начало за всичките ви растения. Поканваме ви да се възползвате от нашите конкурентни цени и ефикасна домашна доставка. Изследвайте нашия широк асортимент от природни органични торове и започнете да се наслаждавате на пищни и живи растения. Ние сме тук, за да ви помогнем!