• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Вермикомпост

Вермикомпостът идва на ум преди всичко в съчетание с екологични, органични растителни култури. И с право! Случайно знаете ли какъв тор или растителна храна се крие зад това популярно търговско наименование? Вермикомпостът е течен тор, произведен от изпражненията на червените виггери и други земни червеи. Тази изключително ценна органична материя е чист хумус, който съдържа не само хранителни вещества, необходими на растенията, но и полезни бактерии, идващи от храносмилателната система на червения вигър. Вермикомпостът захранва растенията и същевременно подобрява качеството на почвата, предотвратявайки внезапната промяна на реакцията, нарушаването на хранителния баланс и оскъдността на почвата.

Този 100% естествен универсален тор за дома, балкона и градината е подходящ за всички растения, независимо дали са декоративни, полезни или годни за консумация. За разлика от минералните продукти, той не съдържа големи дози макроелементи, поради което не бива да се притеснявате от евентуално пренаторяване или изгаряне на вашите растения. Предлаганият тук продукт е ефективен, безопасен и концентриран, следователно изключително ефективен. Най-често се използва като воден разтвор по време на поливане. Търсите ли тор, който би бил подходящ за всички растения? Изберете този продукт и не търсете повече! Моля, имайте предвид обаче, че не всеки вермикомпост, който се предлага на пазара, би бил еднакво ефективен. Уверете се, че сте избрали продукти с вермикомпост без изкуствени добавки, като закупите продукти от известни производители и марки. Точно като тези, чиито торове и растителна храна се предлагат в нашия градински магазин!

Препоръчваме вермикомпост от доказаната марка Agrecol, предлаган в различни размери. Биохумусът Super Forte със своето балансирано минерално съдържание е идеално подходящ за хранене на зеленчуци и изобилно цъфтящи летни растения, като петунии и здравец. Ако притежавате колекция от орхидеи, изберете вермикомпоста MAX-STORCZYK (Orchid-Max) от Target. Той е специално съставен, за да отговаря на специфичните изисквания на тези красиви цветя. Нашият онлайн магазин за градини предлага професионална обогатена с вермикомпост почва за зеленчуци, билки и цветя, която ще осигури добро начало за всички ваши зелени приятели. Каним ви любезно да се възползвате от нашите достъпни цени и рентабилна доставка до дома точно до вашата врата. Разгледайте нашето предложение, изберете от най-широката селекция от естествени органични торове, предлагани на пазара и започнете да се наслаждавате на красиви, обилно цъфтящи растения. Ние сме там за вас!