• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Vermikomposti

Vermikomposti tulee mieleen ennen kaikkea yhdessä ympäristöystävällisten, orgaanisten kasvikulttuurien kanssa. Ja aivan oikein! Tiesitkö tarkalleen, millainen lannoite tai kasviruoka on piilotettu tämän suositun kauppanimen taakse? Vermikomposti on nestemäinen lannoite, joka on valmistettu punaisen heilurin ja muiden lierojen ulosteista. Tämä poikkeuksellisen arvokas orgaaninen aine on puhdasta humusta, joka sisältää paitsi kasvien tarvitsemia ravintoaineita myös hyödyllisiä bakteereja, jotka tulevat punaisen heilurin ruoansulatuskanavasta. Vermikomposti ruokkii kasveja ja parantaa maaperän laatua samanaikaisesti estäen maata äkillisistä reaktioiden muutoksista, ravintetasapainon häiriöistä ja heikentymisestä.

Tämä 100% luonnollinen, yleiskäyttöinen lannoite kotiin, parvekkeelle ja puutarhaan sopii kaikille kasveille, olivatpa ne koristeellisia, hyödyllisiä tai syötäviä. Mineraalituotteista poiketen se ei sisällä suuria annoksia makroravinteita, joten sinun ei pitäisi huolehtia kasvien liiallisesta tai polttamisesta. Tässä tarjottu tuote on tehokas, turvallinen ja keskittynyt, joten poikkeuksellisen tehokas. Sitä käytetään yleisimmin vesiliuoksena kastelun aikana. Etsitkö lannoitetta, joka sopisi kaikkiin kasveihin? Valitse tämä tuote älä etsi enää! Huomaa kuitenkin, että kaikki markkinoilla olevat vermikompostit eivät ole yhtä tehokkaita. Varmista, että valitset vermikompostituotteet ilman keinotekoisia lisäaineita ostamalla tuotteita tunnetuilta valmistajilta ja tuotemerkeiltä. Aivan kuten ne, joiden lannoitteita ja kasviruokaa on puutarhakaupassamme!

Suosittelemme todistetun Agrecol-tuotemerkin vermikompostia, saatavana erikokoisina. Tasapainoisella mineraalipitoisuudellaan varustettu Super Forte Biohumus soveltuu erinomaisesti vihannesten ja runsaasti kukkien kesäkasvien, kuten jäljellä olevien petunioiden ja pelargonioiden, ruokintaan. Jos omistat orkideakokoelman, valitse MAX-STORCZYK (Orchid-Max) -vermikomposti Targetista. Se on erityisesti suunniteltu vastaamaan näiden kauniiden kukkien erityisvaatimuksia. Puutarhakauppamme tarjoaa ammattimaista vihanneksille, yrtteille ja kukille tarkoitettua vermikompostilla rikastettua maaperää, joka takaa hyvän alun kaikille vihreille ystävillesi. Kutsumme sinut hyödyntämään edullisia hintoja ja kustannustehokasta kotiinkuljetusta aivan kotiovellesi. Tutustu tarjontaamme, valitse markkinoiden laajimmasta luonnonmukaisista orgaanisista lannoitteista ja aloita nauttiminen kauniista, runsaasti kukkivista kasveista. Olemme sinua varten!