• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Vermikomposti

Vermikomposti on usein ensimmäinen valinta ympäristöystävälliseen ja luonnonmukaiseen kasvien viljelyyn - ja hyvästä syystä! Oletteko tietoisia siitä, mihin tämä suosittu termi viittaa? Vermikomposti on nestemäinen lannoite, joka valmistetaan punaisten matojen ja muiden maamatojen ulosteesta. Tämä erittäin arvokas luomumateriaali on puhdasta humusta, rikastettuna ei pelkästään kasvien välttämättömillä ravinteilla vaan myös punaisten matojen ruoansulatusjärjestelmän hyödyllisillä bakteereilla. Vermikomposti ravitsee kasveja ja samalla parantaa maan laatua suojaten äkillisiltä pH-muutoksilta, ravinteiden epätasapainolta ja maan köyhtymiseltä.

Tämä 100% luonnollinen monikäyttöinen lannoite on ihanteellinen koti-, parveke- ja puutarhakäyttöön, soveltuu koriste-, hyöty- tai syötäville kasveille. Toisin kuin mineraalituotteet, se ei sisällä suuria määriä makroravinteita, joten ei ole vaaraa liiallisesta lannoituksesta tai kasvien palamisesta. Tarjoamamme vermikomposti on tehokas, turvallinen ja tiivistetty, mikä tekee siitä erittäin tehokasta. Sitä käytetään yleensä vesiliuoksena kastelun yhteydessä. Jos etsit monipuolista lannoitetta, ei tarvitse etsiä kauempaa! Ole kuitenkin tietoinen siitä, että kaikki markkinoilla olevat vermikompostit eivät ole yhtä tehokkaita. Varmista, että valitset vermikompostituotteita ilman keinotekoisia lisäaineita valitsemalla ne tunnetuilta valmistajilta ja tuotemerkeiltä, juuri sellaisia kuin ne ovat saatavilla puutarhakaupassamme.

Suosittelemme erittäin Agrecol-merkin vermikompostia, joka on saatavilla eri kokoisina. Super Forte Biohumus, tasapainoisella mineraalipitoisuudellaan, sopii täydellisesti vihannesten ja runsaasti kukkivien kesäkukkien, kuten riippuvien petunioitten ja pelargonien, ravitsemiseen. Orkideoiden harrastajille Targetin MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermikomposti on erityisesti kehitetty näille upeille kukille. Verkkopuutarhamyymälämme tarjoaa myös ammattimaisesti vermikompostilla rikastettua maata vihanneksille, yrteille ja kukille, tarjoten erinomaisen lähtökohdan kaikille kasveillesi. Kutsutaan teitä hyödyntämään kilpailukykyisiä hintojamme ja tehokasta kotiinkuljetustamme. Tutustu laajaan valikoimaamme luonnollisia luomulannoitteita ja aloita nauttiminen rehevistä, elinvoimaisista kasveista. Olemme täällä auttaaksemme!