• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Vermikomposzt

A vermikompost mindenekelőtt a környezetbarát, organikus növénykultúrák kapcsán jut eszembe. És helyesen! Történetesen pontosan tudja, hogy milyen műtrágya vagy növényi táplálék rejlik e népszerű kereskedelmi név mögött? A Vermicompost egy folyékony műtrágya, amely vörös wigglerek és más giliszták ürülékéből áll elő. Ez a kivételesen értékes szerves anyag tiszta humusz, amely nemcsak a növények számára szükséges tápanyagokat, hanem a vörös wiggler emésztőrendszerből származó hasznos baktériumokat is tartalmazza. A vermikomposzt egyidejűleg táplálja a növényeket és javítja a talaj minőségét, megakadályozva a talajt a hirtelen reakcióváltozásban, a tápanyag-egyensúly zavaraiban és a soványságban.

Ez a 100% -ban természetes, univerzális műtrágya otthoni, erkélyi és kertészeti célokra minden növénynek megfelel, akár díszes, akár hasznos, akár ehető. Az ásványi termékekkel ellentétben nem tartalmaz nagy dózisú makrotápanyagokat, ezért nem kell aggódnia a növények esetleges túltermékenyítése vagy elégetése miatt. Az itt kínált termék hatékony, biztonságos és koncentrált, ezért kivételesen hatékony. Az öntözés során leggyakrabban vízoldatként használják. Olyan műtrágyát keres, amely minden növény számára megfelelő lenne? Válassza ezt a terméket, és ne keressen tovább! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden, a piacon elérhető vermikomposzt lenne egyformán hatékony. Győződjön meg róla, hogy a mesterséges adalékoktól mentes vermikomposzt termékeket választja, ha neves gyártóktól és márkáktól vásárol termékeket. Csakúgy, mint azok, akiknek műtrágyái és növényi ételei kaphatók kerti boltunkban!

A bevált Agrecol márka vermikompostját ajánljuk, különböző méretben kapható. A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalommal rendelkező Super Forte Biohumus kiválóan alkalmas zöldségek és bőségesen virágzó nyári növények, például petúnia és muskátli takarmányának táplálására. Ha orchidea gyűjteménye van, válassza a MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermikompostot a Target menüből. Kifejezetten úgy lett összeállítva, hogy megfeleljen e gyönyörű virágok különleges követelményeinek. Online kerti boltunk professzionális, zöldségekkel, gyógynövényekkel és virágokkal ellátott, vermikomposzttal dúsított talajt kínál, amely jó kezdést biztosít minden zöld barátjának. Szeretettel meghívjuk Önt, hogy vegye igénybe megfizethető árainkat és költséghatékony házhozszállításainkat közvetlenül az ajtóig. Vessen egy pillantást kínálatunkra, válasszon a piacon elérhető legszélesebb természetes szerves műtrágya közül, és élvezze a gyönyörű, bőségesen virágzó növényeket. Neked állunk!