• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Vermikomposzt

A vermicomposzt gyakran az öko-barát, biológiai növénytermesztés első választása - és jó okkal! Tudatában van annak, hogy mit jelent ez a népszerű kifejezés? A vermicompost egy folyékony trágya, melyet vörös pelyhek és más földigiliszták ürülékéből készítenek. Ez a nagyon értékes szerves anyag tiszta humusz, amely nemcsak a növények számára fontos tápanyagokkal van gazdagítva, hanem a vörös pelyhek emésztőrendszeréből származó hasznos baktériumokkal is. A vermicompost táplálja a növényeket, és egyidejűleg javítja a talaj minőségét, védelmet nyújtva a hirtelen pH-változások, tápanyagegyensúlyhiányok és a talaj kimerülése ellen.

Ez a 100% természetes, sokoldalú trágya ideális otthoni, erkélyi és kerti használatra, alkalmas dísznövényekhez, hasznos növényekhez vagy fogyasztható növényekhez egyaránt. A ásványi termékektől eltérően nem tartalmaz magas makronutriensek adagokat, így nincs veszélye a növények túltrágyázásának vagy elégetésének. A mi vermicompostunk hatékony, biztonságos és koncentrált, ami rendkívül hatékonyá teszi. Általában öntözés közben vízoldatként alkalmazzák. Ha sokoldalú trágyát keres, ne keressen tovább! Azonban vegye figyelembe, hogy nem minden vermicompost egyforma hatékony a piacon. Győződjön meg róla, hogy mesterséges adalékanyagok nélküli vermicompost termékeket választ, válassza a megbízható gyártók és márkák által kínáltakat, éppen úgy, mint azokat, amelyek elérhetők kertészetünkben.

Erősen ajánljuk az Agrecol márka vermicompostját, amely különböző méretekben elérhető. A Super Forte Biohumus kiegyensúlyozott ásványi tartalmával tökéletes a zöldségek és gazdag nyári virágok, például lógó petúniák és muskátlik táplálására. Az orchideák szerelmeseinek a Target MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermicompostja kifejezetten ezekhez a kifinomult virágokhoz lett kifejlesztve. Online kertészeti üzletünkben professzionális vermicomposttal gazdagított talajt is kínálunk zöldségekhez, gyógynövényekhez és virágokhoz, kiváló kiindulási alapot biztosítva minden növény számára. Szeretnénk felkínálni versenyképes árainkat és hatékony házhoz szállításunkat. Fedezze fel széles körű természetes szerves trágyakínálatunkat, és kezdje élvezni a buja, vibráló növényeket. Itt vagyunk, hogy segítsünk!