Vermikompos

Vermicompost mula-mula terlintas dalam fikiran dalam hubungannya dengan budaya tumbuhan organik yang mesra alam. Dan betul! Adakah anda tahu betul-betul, jenis baja atau makanan tumbuhan yang tersembunyi di sebalik nama dagang yang popular ini? Vermicompost adalah baja cair yang dihasilkan daripada najis wigglers merah dan cacing tanah lain. Bahan organik yang sangat berharga ini adalah humus tulen yang mengandungi bukan sahaja nutrien yang diperlukan oleh tumbuhan, tetapi juga bakteria berguna yang berasal dari sistem pencernaan wiggler merah. Vermicompost memberi makan tanaman dan meningkatkan kualiti tanah pada masa yang sama, mencegah tanah dari perubahan reaksi secara tiba-tiba, gangguan pada keseimbangan nutrien dan menjadi sedikit.

Baja 100% semula jadi dan serba guna untuk rumah, balkoni dan taman ini sesuai dengan semua tanaman, sama ada hiasan, berguna atau boleh dimakan. Berbeza dengan produk mineral, ia tidak mengandungi zat makronutrien dalam jumlah besar, oleh itu anda tidak perlu bimbang tentang kemungkinan pemupukan atau pembakaran tanaman anda. Produk yang ditawarkan di sini berkesan, selamat dan pekat, oleh itu sangat berkesan. Ia paling sering digunakan sebagai larutan air semasa penyiraman. Adakah anda mencari baja yang sesuai untuk semua tanaman? Pilih produk ini dan jangan cari lagi! Walau bagaimanapun, perhatikan bahawa tidak semua kompos vermik yang terdapat di pasaran sama-sama berkesan. Pastikan anda memilih produk vermikompos tanpa bahan tambahan tiruan dengan membeli produk dari pengeluar dan jenama terkenal. Sama seperti itu, baja dan makanan tanamannya terdapat di kedai kebun kami!

Kami mengesyorkan vermicompost dari jenama Agrecol yang terbukti, tersedia dalam pelbagai saiz. Super Forte Biohumus dengan kandungan mineral yang seimbang sangat sesuai untuk memberi makan sayur-sayuran dan tanaman musim panas yang banyak tumbuh, seperti petunia dan geranium. Sekiranya anda memiliki koleksi anggrek, pilih vermikompos MAX-STORCZYK (Orchid-Max) dari Target. Ia dibuat khas untuk memenuhi keperluan khusus bunga-bunga indah ini. Kedai taman dalam talian kami menawarkan tanah yang diperkaya dengan vermikompos profesional untuk sayur-sayuran, herba dan bunga yang akan memastikan permulaan yang baik untuk semua rakan hijau anda. Kami mengalu-alukan anda untuk memanfaatkan harga yang berpatutan dan penghantaran rumah yang menjimatkan sehingga anda. Lihatlah tawaran kami, pilih dari pilihan baja organik semula jadi yang paling luas yang terdapat di pasaran dan mulailah menikmati tanaman yang indah dan mekar. Kami ada untuk anda!

There are no products in this section