• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vermikompost

Vermicompost mi prije svega pada na pamet u suradnji s ekološkim, organskim biljnim kulturama. I to s pravom! Znate li slučajno, kakvo se gnojivo ili biljna hrana krije iza ovog popularnog trgovačkog imena? Vermicompost je tekuće gnojivo proizvedeno od fekalija crvenih vigora i drugih glista. Ova izuzetno vrijedna organska tvar čisti je humus koji ne sadrži samo hranjive sastojke potrebne biljkama, već i korisne bakterije koje dolaze iz probavnog sustava crvenog wigglera. Vermicompost istovremeno hrani biljke i poboljšava kvalitetu tla, sprječavajući zemlju od naglih promjena reakcija, poremećaja u ravnoteži hranjivih tvari i oskudnosti.

Ovo 100% prirodno, višenamjensko gnojivo za dom, balkon i vrt odgovara svim biljkama, bilo ukrasnim, korisnim ili jestivim. Suprotno mineralnim proizvodima, on ne sadrži velike doze makronutrijenata, stoga ne biste trebali brinuti o mogućoj pretjeranoj gnojidbi ili izgaranju biljaka. Ovdje ponuđeni proizvod je učinkovit, siguran i koncentriran, stoga izuzetno učinkovit. Najčešće se koristi kao vodena otopina tijekom zalijevanja. Tražite li gnojivo koje bi bilo prikladno za sve biljke? Odaberite ovaj proizvod i ne tražite dalje! Međutim, imajte na umu da ne bi svaki vermikompost dostupan na tržištu bio jednako učinkovit. Svakako odaberite proizvode vermikomposta bez umjetnih dodataka kupnjom proizvoda poznatih proizvođača i marki. Baš poput onih čija su gnojiva i biljna hrana dostupni u našoj vrtnoj trgovini!

Preporučujemo vermikompost provjerene marke Agrecol, dostupan u raznim veličinama. Super Forte Biohumus sa svojim uravnoteženim sadržajem minerala savršeno je pogodan za hranjenje povrća i obilno cvjetajućih ljetnih biljaka, poput petunija i pelargonija. Ako ste vlasnik kolekcije orhideja, odaberite vermikompost MAX-STORCZYK (Orchid-Max) iz Target. Posebno je sastavljen kako bi odgovarao specifičnim zahtjevima ovog prekrasnog cvijeća. Naša internetska vrtna trgovina nudi profesionalno tlo obogaćeno vermikompostom za povrće, bilje i cvijeće koje će svim vašim zelenim prijateljima osigurati dobar početak. Ljubazno vas pozivamo da iskoristite naše pristupačne cijene i isplativu kućnu dostavu odmah do vaših vrata. Pogledajte našu ponudu, odaberite najširi izbor prirodnih organskih gnojiva dostupnih na tržištu i počnite uživati u prekrasnim, obilno cvjetajućim biljkama. Mi smo tu za vas!