• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vermikompost

Vermikompost često je prvi izbor za ekološki i organski uzgoj biljaka - i to s dobrim razlogom! Jeste li svjesni na što se odnosi ovaj popularan pojam? Vermikompost je tekuće gnojivo napravljeno od izmeta crvenih crvića i drugih glista. Ovaj iznimno vrijedan organski materijal je čisti humus, obogaćen ne samo bitnim hranjivim tvarima za biljke, već i korisnim bakterijama iz probavnog sustava crvenih crvića. Vermikompost hrani biljke i istovremeno poboljšava kvalitetu tla, štiteći ih od naglih promjena pH vrijednosti, neravnoteže hranjivih tvari i iscrpljivanja tla.

Ovo 100% prirodno i višenamjensko gnojivo idealno je za upotrebu kod kuće, na balkonu i u vrtu, prikladno za ukrasne, korisne ili jestive biljke. Za razliku od mineralnih proizvoda, ne sadrži visoke doze makroelemenata, pa nema rizika od prekomjernog gnojenja ili oštećenja biljaka. Vermikompost koji nudimo je učinkovit, siguran i koncentriran, što ga čini visoko učinkovitim. Obično se primjenjuje kao vodena otopina tijekom zalijevanja. Ako tražite višenamjensko gnojivo, ne trebate tražiti dalje! Međutim, imajte na umu da nisu svi vermikomposti na tržištu jednako učinkoviti. Pazite da odaberete proizvode vermikomposta bez umjetnih dodataka od pouzdanih proizvođača i brandova, slično kao oni dostupni u našem vrtiću.

Toplo preporučujemo vermikompost marke Agrecol, dostupan u različitim veličinama. Super Forte Biohumus, s uravnoteženim mineralnim sadržajem, savršen je za hranjenje povrća i obilno cvjetajućih ljetnih biljaka poput visećih petunija i pelargonija. Za zaljubljenike u orhideje, vermikompost MAX-STORCZYK (Orchid-Max) od Targeta posebno je formuliran za ove iznimne cvjetove. Naša online vrtna trgovina također nudi profesionalno tlo obogaćeno vermikompostom za povrće, začinsko bilje i cvijeće, pružajući izvrsno polazište za sve vaše biljke. Pozivamo vas da iskoristite naše konkurentne cijene i učinkovitu dostavu na kućnu adresu. Otkrijte naš širok izbor prirodnih organskih gnojiva i počnite uživati u bujnim i živahnim biljkama. Tu smo da vam pomognemo!