Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Вермицомпост

Вермицомпост ми прво пада на памет у сарадњи са еколошким, органским биљним културама. И то с правом! Да ли случајно тачно знате, какво се ђубриво или биљна храна крије иза овог популарног трговачког имена? Вермицомпост је течно ђубриво произведено од фекалија црвених вигора и других глиста. Ова изузетно вредна органска материја је чисти хумус који садржи не само хранљиве састојке потребне биљкама, већ и корисне бактерије које потичу из дигестивног система црвеног мигољања. Вермицомпост храни биљке и истовремено побољшава квалитет тла, спречавајући земљу од наглих промена реакција, поремећаја у равнотежи хранљивих састојака и од оскудности.

Ово 100% природно, вишенаменско ђубриво за кућу, балкон и башту одговара свим биљкама, било украсним, корисним или јестивим. Супротно минералним производима, он не садржи велике дозе макронутријената, стога не бисте требали бринути о могућем прекомерном прихрању или спаљивању биљака. Овде понуђени производ је ефикасан, сигуран и концентрован, стога изузетно ефикасан. Најчешће се користи као водени раствор током заливања. Да ли тражите ђубриво које би било погодно за све биљке? Изаберите овај производ и не тражите даље! Међутим, имајте на уму да не би сваки вермикомпост доступан на тржишту био подједнако ефикасан. Обавезно одаберите производе вермикомпоста без икаквих вештачких адитива купујући производе познатих произвођача и брендова. Баш попут оних чија су ђубрива и биљна храна доступни у нашој баштенској радњи!

Препоручујемо вермикомпост доказане марке Агрецол, доступан у различитим величинама. Супер Форте Биохумус са својим уравнотеженим садржајем минерала савршено је погодан за храњење поврћа и обилно цветајућих летњих биљака, као што су петуније и пеларгоније. Ако сте власник колекције орхидеја, одаберите вермикомпост МАКС-СТОРЦЗИК (Орцхид-Мак) из Таргет. Посебно је састављен како би одговарао специфичним захтевима овог дивног цвећа. Наша Интернет продавница баште нуди професионално земљиште обогаћено вермикомпостом за поврће, зачинско биље и цвеће које ће свим вашим зеленим пријатељима обезбедити добар почетак. Љубазно вас позивамо да искористите наше приступачне цене и исплативу кућну доставу одмах до ваших врата. Погледајте нашу понуду, одаберите између најширег избора природних органских ђубрива доступних на тржишту и почните да уживате у лепим, обилно цветајућим биљкама. Ми смо ту за вас!

Nema proizvoda u ovom odeljku