• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Vermikompost

Vermicompost mi najprej pade na pamet v povezavi z okolju prijaznimi, organskimi rastlinskimi kulturami. In prav je tako! Ali slučajno natančno veste, kakšno gnojilo ali rastlinska hrana se skriva za tem priljubljenim trgovskim imenom? Vermicompost je tekoče gnojilo, proizvedeno z blatom rdečih viharjev in drugih deževnikov. Ta izjemno dragocena organska snov je čisti humus, ki vsebuje ne samo hranila, ki jih potrebujejo rastline, ampak tudi koristne bakterije, ki prihajajo iz prebavnega sistema rdečega viglerja. Vermicompost hkrati hrani rastline in izboljšuje kakovost tal, preprečuje nenadne spremembe reakcij tal, motnje ravnovesja hranil in pomanjkanje.

To 100% naravno, večnamensko gnojilo za dom, balkon in vrt ustreza vsem rastlinam, bodisi okrasnim, uporabnim ali užitnim. V nasprotju z mineralnimi izdelki ne vsebuje velikih odmerkov makrohranil, zato vas ne bi smelo skrbeti, da bi vaše rastline preveč gnojile ali sežigale. Tukaj ponujen izdelek je učinkovit, varen in koncentriran, torej izjemno učinkovit. Najpogosteje se uporablja kot vodna raztopina med zalivanjem. Iščete gnojilo, ki bi bilo primerno za vse rastline? Izberite ta izdelek in ne iščite več! Upoštevajte pa, da ne bi bil vsak vermikompost, ki je na voljo na trgu, enako učinkovit. Poskrbite, da boste izbrali izdelke z vermikompostom brez umetnih dodatkov, tako da kupite izdelke priznanih proizvajalcev in blagovnih znamk. Tako kot tisti, katerih gnojila in rastlinska hrana so na voljo v naši vrtni trgovini!

Priporočamo vermikompost preverjene blagovne znamke Agrecol, ki je na voljo v različnih velikostih. Super Forte Biohumus je z uravnoteženo vsebnostjo mineralov popolnoma primeren za krmljenje zelenjave in obilno cvetočih poletnih rastlin, kot so sledilne petunije in pelargonije. Če ste lastnik zbirke orhidej, izberite vermikompost MAX-STORCZYK (Orchid-Max) iz Target. Posebej je sestavljen, da ustreza posebnim zahtevam teh čudovitih cvetov. Naša spletna vrtna trgovina ponuja profesionalno zemljo, obogateno z vermikompostom, za zelenjavo, zelišča in cvetje, ki bo vsem vašim zelenim prijateljem zagotovila dober začetek. Vljudno vas vabimo, da izkoristite ugodne cene in stroškovno učinkovito dostavo na dom vse do vaših vrat. Oglejte si našo ponudbo, izberite med najširšo ponudbo naravnih organskih gnojil, ki so na voljo na trgu, in začnite uživati v čudovitih, bogato cvetočih rastlinah. Tu smo za vas!