• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Vermikompost

Vermikompost je pogosto prva izbira za ekološko prijateljno in organsko gojenje rastlin - in to z dobrim razlogom! Ste seznanjeni, na kaj se nanaša ta priljubljen izraz? Vermikompost je tekoče gnojilo, izdelano iz iztrebkov rdečih ličink in drugih deževnikov. Ta izjemno dragocen organski material je čist humus, obogaten ne le z bistvenimi hranili za rastline, ampak tudi z koristnimi bakterijami iz prebavnega sistema rdečih ličink. Vermikompost hranjuje rastline in hkrati izboljšuje kakovost tal, ščiti pred nenadnimi spremembami pH, neravnovesjem hranil in izčrpavanjem tal.

To 100% naravno in vsestransko gnojilo je idealno za uporabo doma, na balkonu in v vrtu, primerno za okrasne, uporabne ali užitne rastline. Za razliko od mineralnih izdelkov ne vsebuje visokih odmerkov makrohranil, zato ni nevarnosti za prehranjevanje ali opekline rastlin. Vermikompost, ki ga ponujamo, je učinkovit, varen in koncentriran, kar ga naredi izjemno učinkovitega. Običajno se nanese kot vodna raztopina med zalivanjem. Če iščete vsestransko gnojilo, vam ni treba iskati dlje! Vendar bodite pozorni, da niso vsi vermikomposti na trgu enako učinkoviti. Poskrbite, da izberete izdelke iz vermikomposta brez umetnih dodatkov, tako da izberete tiste od zaupanja vrednih proizvajalcev in blagovnih znamk, podobno kot tisti, ki so na voljo v naši vrtni trgovini.

Močno priporočamo vermikompost blagovne znamke Agrecol, ki je na voljo v različnih velikostih. Super Forte Biohumus, z uravnoteženo vsebnostjo mineralov, je idealen za nego zelenjave in bogato cvetočih poletnih rastlin, kot so visoke petunije in geranije. Za ljubitelje orhidej je vermikompost MAX-STORCZYK (Orchid-Max) iz Targeta posebej oblikovan za te izbrane rože. Naša spletna vrtna trgovina ponuja tudi profesionalno zemljo, obogateno z vermikompostom, primerno za zelenjavo, zelišča in cvetje, kar zagotavlja odličen začetek za vse vaše rastline. Vabimo vas, da izkoristite naše konkurenčne cene in učinkovito dostavo na dom. Odkrijte naš širok izbor naravnih organskih gnojil in začnite uživati v bujnih in živahnih rastlinah. Tu smo, da vam pomagamo!