Vermicompost

Vermicompost kommer til å tenke først og fremst i forbindelse med miljøvennlige, organiske plantekulturer. Og med rette! Vet du tilfeldigvis hva slags gjødsel eller plantemat som er skjult bak dette populære handelsnavnet? Vermicompost er en flytende gjødsel produsert av avføring fra røde wigglers og andre meitemark. Dette eksepsjonelt verdifulle organiske stoffet er ren humus som ikke bare inneholder næringsstoffer som trengs av planter, men også nyttige bakterier som kommer fra det røde wiggler fordøyelsessystemet. Vermicompost fôrer planter og forbedrer samtidig jordkvaliteten, og forhindrer at bakken får plutselig reaksjonsendring, forstyrrelser i næringsbalansen og fra å bli mager.

Denne 100% naturlige, allsidige gjødsel til hjemmet, balkongen og hagen passer til alle planter, enten dekorative, nyttige eller spiselige. I motsetning til mineralproduktene inneholder den ikke store doser makronæringsstoffer, derfor bør du ikke bekymre deg for mulig overgjødsling eller forbrenning av plantene dine. Produktet som tilbys her er effektivt, trygt og konsentrert, og derfor eksepsjonelt effektivt. Det brukes oftest som vannløsning under vanning. Leter du etter en gjødsel som passer for alle planter? Velg dette produktet og se ikke lenger! Vær imidlertid oppmerksom på at ikke alle vermikompostene som er tilgjengelige på markedet vil være like effektive. Forsikre deg om at du velger vermikompostprodukter uten kunstige tilsetningsstoffer ved å kjøpe produkter fra anerkjente produsenter og merker. Akkurat som de, hvis gjødsel og plantemat er tilgjengelig i hagebutikken vår!

Vi anbefaler vermikompost fra det velprøvde merket Agrecol, tilgjengelig i forskjellige størrelser. Super Forte Biohumus med sitt balanserte mineralinnhold er perfekt egnet for fôring av grønnsaker og rikelig blomstrende sommerplanter, for eksempel etterfølgende petunier og pelargoner. Hvis du eier en orkideesamling, velger du MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermicompost fra Target. Den er spesialkomponert for å passe de spesifikke kravene til disse vakre blomstene. Vår online hagebutikk tilbyr profesjonell vermikompostberiket jord for grønnsaker, urter og blomster som vil sikre et godt forsprang for alle dine grønne venner. Vi inviterer deg til å dra nytte av våre rimelige priser og kostnadseffektiv levering hjem rett til døren. Ta en titt på tilbudet vårt, velg blant det bredeste utvalget av naturlige organiske gjødsel tilgjengelig på markedet og begynn å nyte vakre, rikelig blomstrende planter. Vi er der for deg!