Vermicompost

Vermikompost er ofte det første valget for miljøvennlig, økologisk plantedyrking - og med god grunn! Er du klar over hva denne populære termen refererer til? Vermikompost er en flytende gjødsel laget av avføring fra røde meitemark og andre mark. Dette svært verdifulle organiske materialet er ren humus, beriket ikke bare med essensielle plantenæringsstoffer, men også nyttige bakterier fra fordøyelsessystemet til røde meitemark. Vermikompost gir næring til planter og forbedrer samtidig jordkvaliteten, beskytter mot plutselige pH-endringer, ubalanse i næringsstoffer og utarming av jorden.

Denne 100% naturlige, allsidige gjødselen er ideell for bruk hjemme, på balkongen og i hagen, egnet for pryd-, nyttige- eller spiselige planter. I motsetning til mineralprodukter inneholder den ikke høye doser av makronæringsstoffer, så det er ingen risiko for overgjødsling eller forbrenning av plantene dine. Vermikomposten vi tilbyr er effektiv, sikker og konsentrert, noe som gjør den svært effektiv. Den påføres vanligvis som en vannløsning under vanning. Hvis du leter etter en allsidig gjødsel, trenger du ikke lete lenger! Vær imidlertid oppmerksom på at ikke all vermikompost på markedet er like effektiv. Sørg for å velge vermikompostprodukter uten kunstige tilsetningsstoffer ved å velge de fra anerkjente produsenter og merker, akkurat som de som er tilgjengelige i vår hagesjappe.

Vi anbefaler sterkt vermikomposten fra Agrecol-merket, tilgjengelig i ulike størrelser. Super Forte Biohumus, med sin balanserte mineralkonsentrasjon, er perfekt for å nære grønnsaker og frodige sommerblomster som hengende petuniaer og pelargoniaer. For orkideentusiaster er MAX-STORCZYK (Orchid-Max) vermikompost fra Target spesielt formulert for disse eksklusive blomstene. Vår nettbaserte hagesjappe tilbyr også profesjonell vermikompostberiket jord for grønnsaker, urter og blomster, og gir en utmerket start for alle plantene dine. Vi inviterer deg til å dra nytte av våre konkurransedyktige priser og effektiv hjemlevering. Utforsk vårt brede utvalg av naturlige organiske gjødselstoffer og begynn å nyte frodige, livlige planter. Vi er her for å hjelpe deg!