• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Vermicompost

Vermicompostul îmi vine în minte în primul rând în asociere cu culturi ecologice de plante organice. Și pe bună dreptate! Știi întâmplător, ce fel de îngrășământ sau hrană vegetală se ascunde în spatele acestui nume comercial popular? Vermicompostul este un îngrășământ lichid produs din fecale de peruci roșii și alte râme. Această materie organică extrem de valoroasă este humusul pur care conține nu numai substanțele nutritive necesare plantelor, ci și bacteriile utile provenite din sistemul digestiv roșu. Vermicompostul hrănește plantele și îmbunătățește în același timp calitatea solului, împiedicând solul să se schimbe brusc de reacție, să afecteze echilibrul nutrienților și să devină slab.

Acest îngrășământ 100% natural, universal, pentru casă, balcon și grădină, se potrivește tuturor plantelor, fie ele ornamentale, utile sau comestibile. Spre deosebire de produsele minerale, acesta nu conține doze mari de macronutrienți, prin urmare nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la posibila fertilizare excesivă sau arderea plantelor. Produsul oferit aici este eficient, sigur și concentrat, deci extrem de eficient. Este cel mai frecvent utilizat ca soluție de apă în timpul udării. Căutați un îngrășământ care să fie potrivit pentru toate plantele? Alegeți acest produs și nu căutați mai departe! Vă rugăm să rețineți, totuși, că nu orice vermicompost disponibil pe piață ar fi la fel de eficient. Asigurați-vă că alegeți produse vermicompost fără aditivi artificiali, achiziționând produse de la producători și mărci renumite. La fel ca acelea, ale căror îngrășăminte și alimente pentru plante sunt disponibile în magazinul nostru de grădină!

Vă recomandăm vermicompost de la marca dovedită Agrecol, disponibilă în diferite dimensiuni. Super Forte Biohumus, cu conținutul său echilibrat de minerale, este perfect potrivit pentru hrănirea legumelor și a plantelor de vară cu înflorire abundentă, cum ar fi petunii și mușcate. Dacă dețineți o colecție de orhidee, alegeți vermicompostul MAX-STORCZYK (Orchid-Max) din Target. A fost special compus pentru a se potrivi cerințelor specifice acestor frumoase flori. Magazinul nostru online de grădină oferă sol profesional îmbogățit cu vermicompost pentru legume, ierburi și flori, care va asigura un început bun pentru toți prietenii dvs. verzi. Vă invităm cu plăcere să profitați de prețurile noastre accesibile și de livrarea la domiciliu rentabilă chiar la ușa dvs. Aruncați o privire la oferta noastră, alegeți din cea mai largă selecție de îngrășăminte organice naturale disponibile pe piață și începeți să vă bucurați de plante frumoase, cu înflorire abundentă. Suntem acolo pentru tine!

Biohumus Vermicompost de la peruci roșii - BIOPON® - 1 litru - -10%
25.11 leu 27.90 leu
Promoția se încheie
Vermicompost pentru mușcate și alte plante de balcon - BIOPON - 1 litru - -10%
25.11 leu 27.90 leu
Promoția se încheie
Biohumus - Vermicompost pentru plante cu flori - BIOPON® - 1 l - -10%
26.89 leu 29.88 leu
Promoția se încheie
Biohumus MAX-HUMVIT - îngrășământ organic vermicompost 100% - Target® - 1 litru - -10%
34.89 leu 38.77 leu
Promoția se încheie
Biohumus MAX-STORCZYK - 100% îngrășământ organic vermicompost - Target® - 1 litru - -10%
41.41 leu 46.01 leu
Promoția se încheie
BIO - Îngrășământ organic și humus - Substral® - 1,5 kg - -10%
48.00 leu 53.33 leu
Promoția se încheie
BIO - Îngrășământ organic și humus - Substral® - 3,5 kg - -10%
94.00 leu 104.44 leu
Promoția se încheie
Biohumus MAX-HUMVIT - îngrășământ organic vermicompost 100% - Target® - 5 litri - -10%
122.65 leu 136.28 leu
Promoția se încheie