• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Vermicompost

Vermicompostul este adesea prima opțiune pentru cultivarea plantelor ecologice și organice - și cu un motiv întemeiat! Sunteți conștient de la ce se referă acest termen popular? Vermicompostul este un îngrășământ lichid obținut din fecalele viermilor roșii și ale altor tipuri de râme. Acest material organic de mare valoare este humus pur, îmbogățit nu doar cu substanțe nutritive esențiale pentru plante, ci și cu bacterii benefice din sistemul digestiv al viermilor roșii. Vermicompostul hrănește plantele și îmbunătățește în același timp calitatea solului, protejând împotriva schimbărilor bruște de pH, dezechilibrelor nutritive și epuizării solului.

Acest îngrășământ 100% natural, polivalent, este ideal pentru uz casnic, pe balcon și în grădină, potrivit pentru plante ornamentale, utilitare sau comestibile. Spre deosebire de produsele minerale, nu conține doze mari de macroelemente, astfel încât nu există riscul de supraîngrășare sau ardere a plantelor. Vermicompostul pe care îl oferim este eficient, sigur și concentrat, ceea ce îl face foarte eficient. De obicei, este aplicat sub formă de soluție apoasă în timpul udării. Dacă căutați un îngrășământ versatil, nu căutați mai departe! Cu toate acestea, trebuie să știți că nu toate vermicomposturile de pe piață sunt la fel de eficiente. Asigurați-vă că alegeți produsele de vermicompost fără aditivi artificiali, selectându-le de la producătorii și mărcile de încredere, la fel ca cele disponibile în magazinul nostru de grădină.

Recomandăm cu tărie vermicompostul mărcii Agrecol, disponibil în diferite dimensiuni. Super Forte Biohumus, cu conținutul său echilibrat de minerale, este perfect pentru hrănirea legumelor și a plantelor de vară cu înflorire bogată, precum petuniile suspendate și geraniile. Pentru iubitorii de orhidee, vermicompostul MAX-STORCZYK (Orchid-Max) de la Target este formulat special pentru aceste flori excepționale. Magazinul nostru online de grădină oferă, de asemenea, sol profesional îmbogățit cu vermicompost pentru legume, plante aromatice și flori, oferind un început excelent pentru toate plantele dvs. Vă invităm să profitați de prețurile competitive și de livrarea eficientă la domiciliu. Descoperiți gama noastră largă de îngrășăminte organice naturale și începeți să vă bucurați de plante luxuriante și vii. Suntem aici pentru a vă ajuta!