• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Erkélyes és teraszos edények és vetőgépek

Az erkélyek és teraszok cserépjének és ültetvényének nem csak tartósnak és időjárásállónak kell lennie. Javasoljuk, hogy színe és alakja szerint válassza ki azokat, amelyek megfelelnek a termeszteni kívánt növényeknek, valamint a kikapcsolódási helynek, ahova elhelyezi. Segítünk Önnek csodálatos háttér létrehozásában erkélynövényeinek és virágának - nem csoda, ha úgy gondolja, hogy az erkélyes és teraszos edények és ültetvények legszélesebb választékát megtalálja online kerti áruházunkban.

Ez az alkategória tartalmazza az összes erkélyes dobozt és ültetvényt. A „Venus” erkélydoboz és az „Agro” szabadtéri edény megfizethető, praktikus megoldás, különösen akkor, ha rengeteg növényt szeretne termeszteni, és a konténereket a korláton szeretné lógni. Ha szereti az eredeti formákat, és egyedi megjelenést keres, fektessen be a négyzet alakú „Lobelia” korlátra szerelt edényekbe! A „Respana Triple” erkélydoboz, amely úgy néz ki, mintha három kerek edény lenne összeillesztve, felejthetetlen növénykompozíciókat is készíthet. Emellett kínálunk szabványos, egy kerek edényeket is, például az egyszerű „Glinka” edényt az egyre népszerűbb terrakotta színű és a „Terra” kerek növényi edényt függőleges csíkok díszítő mintázatával. Ha meg akar szabadulni a klasszikus alakoktól, válassza a kerek „Nitly” edényeket fonott mintával. Melyik közül tetszik a legjobban - a fehér, krémesfehér, őszibarack, zsályazöld, mokkabarna vagy antracitszürke? A figyelemre méltó egyéb modellek között szerepel a könnyű és díszes „Matuba” kerek edények, a fagyálló kerek „Sahara Slim” edények és a gyönyörű magas, kerek edények betétekkel: „Diament Slim” és „Makata Slim”, kaphatók elegáns színekben: antracitszürke, szürke-bézs, világos bézs és a cafe latte. Azoknak, akik apró tűlevelű, olajbogyó- és citrusfélék fákat szeretnének erkélyeken termeszteni, meg kell rendelni az önálló „roma” urna alakú ültetvényeket, amelyeket antik római művészet utánoznak. Ha rattan bútorokkal rendelkezik az erkélyen, akkor adjon hozzá egy megfelelő rattan mintázatú „Begonia” erkélyt vagy hasonló stílusú „Werbena” virágtartót. Ha nem akarja átültetni a virágát, de unatkozik a cserépbe, amelyben benne nőnek, ismerkedjen meg a cserépberendezés széles választékával. A kerek „Aruba” edényház élénk színekben (sárga, lime zöld, pasztell zöld-narancs), kerek „Ibiza” burkolat (pisztácia-zöld, levendula-kék, áfonya-lila, krémfehér és világos bézs) és a kétszínű A „Duet” edénybélés (kapható, pl. Antracitszürke / halványzöld, antracitszürke / bézs és krémesfehér / világosbézs színű párosításban) lehetővé teszi a régi növényi konténerek megjelenésének megújítását.

Kiváló választás meglepően alacsony áron - ez az online áruház küldetésének nyilatkozata. Ne habozzon, böngészhet kínálatunkban, vásárolhat, és stílusosan díszítheti erkélyét és teraszát - mégis túlfizetés nélkül!

"Ibiza" kerek edényház - 12 cm - fehér - -10%
846.36 Ft 940.91 Ft
"Ibiza" kerek edényház - 12 cm - cafe latte - -10%
862.73 Ft 959.09 Ft