• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Erkélyre és Teraszra Való Cserepek és Virágtartók

Az erkélyek és teraszok számára készült cserepek és virágtartók nem csak tartósságot és időjárásállóságot kínálnak. Nálunk olyan termékeket talál, amelyek tökéletesen illeszkednek a termesztésre tervezett növényekhez és az elhelyezésükre szánt pihenőhelyhez, mind színben, mind formában. Segítünk abban, hogy lenyűgöző környezetet teremtsen növényei és virágai számára.

Ebben az alkategóriában széles választékot kínálunk, kezdve az egyszerű és megfizethető "Venus" erkélyládától és "Agro" kültéri virágcseréptől, egészen az egyedi és kreatív megoldásokig, mint a "Lobelia" négyzet alakú korlátra szerelhető cserép vagy a "Respana Triple" erkélyláda. Ha klasszikus formákat és színeket keres, válassza az "Glinka" vagy "Terra" cserépeket. Ha valami különlegesre vágyik, tekintse meg a "Nitly" fonott mintás vagy a "Roma" ókori római mintás virágtartóinkat.

Minőség és stílus, meglepően kedvező áron. Fedezze fel kínálatunkat, és tegye stílusossá erkélyét és teraszát anélkül, hogy túl sokat kellene költenie.